Autor Zpráva
*Čvachta*
Profil *
Generuji stranky z DB
Ale mam tri pevne ktere chci dosazovat do sablony.
index.php?page=pokus

if ($page=="owebu"):
include "neco.php";
endif;

Samozřejmě mám podmínku delší....
Jakým způsobem se toto dělá ?
Není blbost psát to podmínkou - respektive jde to jinak a lépe?
Michalek
Profil

switch ($page):
case "owebu1": include("neco1.php"); break; // prvni moznost - owebu1
case "owebu2": include("neco2.php"); break; // druha moznost - owebu2
case "owebu3": include("neco3.php"); break; // treti moznost - owebu3
default: include("neco.php"); break;
// defaultni moznost, co udelat pokud neni splnena ani jedna podminka (jakoby else)
endswitch;
Anonymní
Profil *
switch ($_GET['page'])...
mipo
Profil
Ak som ťa správne pochopil, tak by ti mohol pomôcť článok z Intervalu: Bezpečnost především - include v PHP.
*Čvachta*
Profil *
Neboj se vim co je to datova kolekce a global_register
*Čvachta*
Profil *
Dik
*Čvachta*
Profil *
sorry globals_register
Michalek
Profil
myslis register_globals? :-)
*Čvachta*
Profil *
promin ;-D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.