Autor Zpráva
Jack06
Profil
Dobrý den. Chci se optat, jestli jde a kdyžtak jak převést formát StrFTime("%d.%m.%Y") na formát time() ?? Děkuji
Jan Tvrdík
Profil
Jack06:
Ano, jde to. Slouží k tomu funkce strptime.
Jack06
Profil
Jan Tvrdík
A když budu mít třeba:


17.2.1990
tak jak to dám do formátu time ... třeba ať si to minuty a sekundy vynuluje že to je přesně o půlnoci kdy začíná ten den, ale když jsem skoušel strptime, tak mi to hlásilo chybu a nešlo to.. děkuji
ninja
Profil
Jako chybu vam to hlasilo? Vlozte uryvek kodu. Pripadne muzete zkusit funkci strtotime.
Jack06
Profil
ninja
Už jsem to smazal, ale chyba parametru.. nabo mi to nic nevypsalo

Jak mám napsat köd, aby se mi převedl do formátu time z 17.2.1990 ?? Díky
AM_
Profil
Pro převedení do timestampu (což zřejmě nazýváš formát time) ti pomůže spíš strtotime
Jack06
Profil
AM_
Jenže nechápu jak.. Nic mi to nedělá nebo mi to převede do nějaké blbosti. :-(
ninja
Profil
echo (strtotime ('17.2.1990') . ' = 635234400?');

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: