Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomas.fejfar Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 3. 2009, 10:58:46
Apache nezobrazuje chyby.
* Do php.ini jsem nastavil display_errors on * v .htaccess mám php_flag display_errors on * na začátku souboru mám ini_set('display_errors',1); * v php.ini sem si zapnul error_logging a výsledkem je, že mi to některé errory zapíše do logu, ale ty, které souvisí s interfacy a extendováním ne. Apache mi nezobrazuje OO chyby. Např. pokud mám abstraktní interface, a někde ho použiju a nenadefinuji metodu, tak to musí zahlásit, error. Ale u mě je výsledkem prázdná stránka. A do logu nic. Používám Win Vista x64, XAMPP, PHP Version 5.2.6 Výpis phpinfo() - pomlčky jsou někde schválně :) nechci odhalovat, jak to tu vypadá, protože to mám na veřejné IP: Directive Local Value Master Value allow_call_time_pass_reference On On allow_url_fopen On On allow_url_include Off Off always_populate_raw_post_data Off Off arg_separator.input & & arg_separator.output & & asp_tags Off Off auto_append_file no value no value auto_globals_jit On On auto_prepend_file no value no value browscap ----- default_charset no value no value default_mimetype text/html text/html define_syslog_variables Off Off disable_classes no value no value disable_functions no value no value display_errors On On display_startup_errors On On doc_root no value no value docref_ext no value no value docref_root no value no value enable_dl On On error_append_string no value no value error_log ------ error_prepend_string no value no value error_reporting 6135 6135 expose_php On On extension_dir ------- file_uploads On On highlight.bg #FFFFFF #FFFFFF highlight.comment #FF8000 #FF8000 highlight.default #0000BB #0000BB highlight.html #000000 #000000 highlight.keyword #007700 #007700 highlight.string #DD0000 #DD0000 html_errors On On ignore_repeated_errors Off Off ignore_repeated_source Off Off ignore_user_abort Off Off implicit_flush Off Off include_path .;C:\php5\pear .;C:\php5\pear log_errors On On log_errors_max_len 1024 1024 magic_quotes_gpc On On magic_quotes_runtime Off Off magic_quotes_sybase Off Off mail.force_extra_parameters no value no value max_execution_time 600 600 max_input_nesting_level 64 64 max_input_time 600 600 memory_limit 128M 128M open_basedir no value no value output_buffering no value no value output_handler no value no value post_max_size 16M 16M precision 12 12 realpath_cache_size 16K 16K realpath_cache_ttl 120 120 register_argc_argv On On register_globals Off Off register_long_arrays On On report_memleaks On On report_zend_debug On On safe_mode Off Off safe_mode_exec_dir no value no value safe_mode_gid Off Off safe_mode_include_dir no value no value sendmail_from no value no value sendmail_path no value no value serialize_precision 100 100 short_open_tag On On SMTP localhost localhost smtp_port 25 25 sql.safe_mode Off Off track_errors Off Off unserialize_callback_func no value no value upload_max_filesize 32M 32M upload_tmp_dir -------- user_dir no value no value variables_order EGPCS EGPCS xmlrpc_error_number 0 0 xmlrpc_errors Off Off y2k_compliance On On zend.ze1_compatibility_mode Off Off |
||
AM_ Profil |
#2 · Zasláno: 31. 3. 2009, 18:36:50
zkus si nastavit error_reporting na E_ALL (máš E_ALL &~E_NOTICE ==6135)
sice by to nemělo být tím, nedefinovaná funkce by měla hodit E_ERROR, ale zkusil bych, co to udělá. |
||
honza78 Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 4. 2009, 09:27:57
Zdravím, mám stejný problém, php.ini ->
error_reporting = E_ALL display_errors = On display_startup_errors = Off log_errors = Off log_errors_max_len = 1024 ignore_repeated_errors = Off ignore_repeated_source = Off report_memleaks = On track_errors = Off html_errors = On a místo chyby se nezobrazi nic :( |
||
Časová prodleva: 9 let
|