Autor Zpráva
Já...
Profil *
<?php
$stranka = $_GET['id'];
$soubor = $stranka.".php";
if (file_exists($soubor)) {
@include($soubor);
} else {
@include("novinky.php");
}
?>

Mám takovej´to script,, slouží k přidání obsahu souboru do stránky, potřeboval bych ho upgradnout o procházení složky... /index.php?dir=neco/neco&id=neco... tak aby to proslo slozky a pak zobrazilo sobor, ale aby umel taky zobrazovat soubory bez podadresaře.. dík
Já...
Profil *
Jdemi jenom oto jak do scriptu přidat aby prošel složku dir=neco/neco když to tym je zadanýýý
WertriK
Profil *
Myslíš toto : (?)

if (!IsSet($dir) || ($dir == "")) {
$soubor = $stranka.".php";
}
else {
$soubor = "$dir/$stranka.php";
}
Já...
Profil *
něco takovýho sem myslel... Ale nefungovalo mi to, a proto sem napsal sem§ů§
Já...
Profil *
Díííík Funguje....Díkybě jsem přišel na chybu co sem pořád dělal $soubor=$dir/$stranka.".php" což je totální blbost....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.