Autor Zpráva
Jozo
Profil *
Zdravim ,

Viete niekto akym sposobom by sa dal (okrem zapnutej direktivy allow_url_fopen/allow_url_include) vlozit php subor z externeho webu /web c. 1/ do kodu webu c.2 ?

Potrebujem aby sa na webe c. 1 po spracovani dat z formularu zapisali data do DB na webe 1 a tie iste data aj na webe c.2 .

A tiez ako zistit premennu z webu c.2 v php kode webu c.1 ?

dik
Joker
Profil
Jozo
A ani jeden z těch webů nepovoluje otevírání souborů přes URL?
Jozo
Profil *
nie nepovoluju.
Jan Tvrdík
Profil
Jozo:
Nešlo by použít fsockopen?
Jozo
Profil *
ok dik vyskusal som fsockopen a uz to ide. Dakujem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: