« 1 2
Autor Zpráva
bohyn
Profil
ninja
Tedy cokoliv jde udelat pomoci cookie, jde i pomoci session.
Neni tak uplne pravda (teda aspon v praxi). Sessions maji zivotnost defaultne 24 minut, potom si pro ne prijde garbage collector. V PHP scriptu se da nastavit jen zivotnost cookie se SID, zivotnost samotne session ne.
Jarko
Profil *
Jejda ten predchozi prispevek jsem nepsal ja.. opravdu ne!
Jarko
Profil *
Neni tak uplne pravda (teda aspon v praxi). Sessions maji zivotnost defaultne 24 minut, potom si pro ne prijde garbage collector. V PHP scriptu se da nastavit jen zivotnost cookie se SID, zivotnost samotne session ne.
tak to uz je pravdepodobnejsi.. ted uz to dava aspon logiku, jsem to psal hned, ze se mi to nezda s tema SESSIONs
AM_
Profil
Dělat to čistě přes sessions je hloupost, nějaký kontrolní údaj do COOKIE bys uložit měl. Ale měl bys ho prostě kontrolovat proti údaji v databázi, který by se znovu vygeneroval alespoň při každém obnovení relace. Tedy pokud tomu chceš alespoň trochu říkat bezpečnost.
ninja
Profil
bohyn: takze cokoliv co neni nastaveno defaultne nejde udelat?!

Zivotnost session se da nastavit na temer libovolnou hodnotu. Dalsi neprekonatelny problem?
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: