Autor Zpráva
had
Profil *
ahoj,

začínám s nette a dibi, takže jsem tak trochu neohrabaný (krom toho objektově obvykle neprogramuju, takže zatím vstřebávám .....). Mohli byste mi, prosím, pomoct a poradit mi, kam nakopírovat to dibi do toho nette tak, aby mi to fungovalo??? nerad bych nad tím strávil víc jak den.. už se v tom hrabu celý odpoledne... :)

díky had
Alphard
Profil
mělo by stačit dát ho kamkoliv a includovat, ale jestli chcete zároveň používat Nette, tak zde je doporučená adresářová struktura
a dibi by mělo jít do adresáře libs
require_once LIBS_DIR . '/dibi/dibi.php';


ještě doplňuji, že Dibi by mělo být součástí Nette. "... z opačného ranku například Dibi. Poslední jmenovaná knihovna je preferovaná díky úzké vazbě na Laděnku a dokonce ji najdete přímo v distribučním archívu." (zdroj)
had
Profil *
aha... no, tak už jsem asi na to přišel podle toho... díky :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: