Autor Zpráva
martin20a
Profil *
Ahoj, mám problém vytvořil jsem si formulář na odesílání informaci s žádostí o registraci, je tam 12 políček, mám to přes ic, při kliknutí na odeslat mně to napíše
Warning: mail() expects at most 5 parameters, 12 given in /home/free/e-blog.cz/s/serialy/root/www/mail.php on line 3
Mail se nepodařilo odeslat

čičli že musím tam mít jen 5 odesílacích polí, nevíte někdo jak by se dalo udělat aby tam šlo všech 12 polích?

Tady je odkaz kde to mám udělané: http://serialy.e-blog.cz/mail-form2.php

A tady je kdyžtak odkaz na stažení těch dvou souborů: http://leteckaposta.cz/164708445

Prosím poradtě
Mastodont
Profil
Spojit obsah těch polí dohromady.
martin20a
Profil *
Spojit obsah těch polí dohromady.

A to myslíš jakože více polím dám stejné jméno nebo že dám at do jednoho dají víc na jednou? protože když jsem to udělal tak že jsem dal více polím stejné jméno, tak mit o napsalo zas toto:

Warning: mail() [function.mail]: SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE. in /home/free/e-blog.cz/s/serialy/root/www/mail.php on line 2
Mail se nepodařilo odeslat


Nevíte co s tím je ted? Děkuji
AM_
Profil
Funkce mail() má JEN JEDEN parametr, ve kterém se odesílá tělo e-mailu. + samozřejmě první parametr je příjemce, druhý předmět, třetí onen text a čtvrtý přídavné hlavičky (kam se dá nacpat třeba odesilatel). podívej se na dokumentaci té funkce, co kam patří, nemůžeš si jen tak vymýšlet parametry.
martin20a
Profil *
Funkce mail() má JEN JEDEN parametr, ve kterém se odesílá tělo e-mailu. + samozřejmě první parametr je příjemce, druhý předmět, třetí onen text a čtvrtý přídavné hlavičky (kam se dá nacpat třeba odesilatel). podívej se na dokumentaci té funkce, co kam patří, nemůžeš si jen tak vymýšlet parametry.

Díky, už jsem to pochopil (snad), a jak by to šlo jinak udělat aby mně došel výpis typu:

Jméno: xxxxx
Datum narození: xx.yy.zzzz
Ulice: xxxxxxxx 1
Město: yyyyy
PSČ: 012 34
....

Vím že bych mohl udělat jedno větší pole, kde bylo předepsané tyto hodnoty, ale chtěl bych to takto :-D, tak pokud někdo má čas mi to trošku objasnit
AM_
Profil
Spojíš to v jeden řetězec a oddělíš pomocí nových řádků (\n)?
tj "Jméno: $jmeno\nDatum nar.:$hodnota2\n..."
martin20a
Profil *
Tak nevim teda :-(, jestli jsem to udělal dobře, tady máte zápis:

<? if ( Mail("martin20a@gmail.com", $predmet, $zprava\nDatum nar.:$datum\nMobil.:$mobil\nUlice.:$ulice
\nMesto.:$mesto\nPSC.:$psc\nStát.:$stat\nClenství.:$clen\nParfem.:$parfem\nVzorek.:$vzorek\nPoznamka.:$pozn, 
"From: " . $mail_odesilatele) )
echo "Údaje byly v pořádku odeslány, během několika dnů dvám pošlem mail, o potvrzení 
nebo zamítnutí vaší žádosti o členství s dalšími informacemi.";
else echo "Mail se nepodařilo odeslat"; ?>


když to mám takto tak mně to stejně napíše toto:
Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/free/e-blog.cz/s/serialy/root/www/mail.php on line 1

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/free/e-blog.cz/s/serialy/root/www/mail.php on line 1


PRosím kdo ví v čem dělám pořád chybu tak mně to sem napište nebo mně kontaktujte na mailu: mar20a@seznam.cz nebo icq: 245494383

Díky všem co mně tady odvěděli nebo odpoví
martin20a
Profil *
A ve formuláři mám toto:
...
  Celé jméno: <span style="font:italic 14px Geramond; color:#505050">(př.: Karel Novák)</span><br>
  <input type="text" size="50" name="zprava" value=""><br>
  Datum narození: <span style="font:italic 14px Geramond; color:#505050">(př.: 01.01.1990)</span><br>
  <input type="text" size="50" name="datum" value=""><br>
...
Alphard
Profil
if ( Mail("martin20a@gmail.com", $predmet, "$zprava\nDatum nar.:$datum\nMobil.:$mobil\nUlice.:$ulice
\nMesto.:$mesto\nPSC.:$psc\nStát.:$stat\nClenství.:$clen\nParfem.:$parfem\nVzorek.:$vzorek\nPoznamka.:$pozn", 
"From: " . $mail_odesilatele."\n") )
martin20a
Profil *
diky moc už mne to funguje ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: