Autor Zpráva
grr
Profil *
Dobrý den , ma takovej problem mam knihu návštěv..... no a přidám příspěvek a ono jich to přidá místo jedno ho třeba tři nebo dva jak kdy a ještě k tomu v jinych časech naprosto nechápu čím to je (tu knihu jsem delal navic podle návodu zamenil jsem jen to co jsem potřeboval).Předem díkl za odpovědi.Tady je ještěodkaz na tu knihu můžete ozkoušet.

A tady je zdroják:
<?php
if ($_GET[name] == "sql" ) {
                           $menu .= '<div id="link"><center>Diskuse</center></div><br>';
                           /*start připojení k db*/
$server = "mysql.webzdarma.cz";
$user = "***";
$psw = "***";
$db = "***";
$pripoj_se =MySQL_Connect($server, $user, $psw) or Die(MySQL_Error());
MySQL_Select_Db($db) or Die(MySQL_Error());
/*end připojení k db*/
if ($_GET[jentak] == "nn"){
/*start přidej příspěvek*/
/*MySQL_Query($XxXXxxXXXxXXXXXpx);*/
/*now ()  -> Vloží aktuální datum ;) */
$jmeno = $_GET[jmeno];
$text = $_GET[text];
$pridejto = "INSERT INTO diskuse VALUES (null, '$jmeno', now(), '$text')";
MySQL_Query($pridejto);
/*end přidej příspěvek*/}

if ($_GET[jone] == "jj"){
$chro = $_GET[idecko];

$smaz = "DELETE FROM `diskuse` WHERE `id` = '".$chro."' LIMIT 1";
MySQL_Query($smaz);

}

$obsah .= '<form action="index.php" method="get">
           
           <input type="hidden" name="name" value="sql">
           <input type="hidden" name="jentak" value="nn">
           <table style="color:white;">
           <tr><td style="width="40px">Nick</td> <td><input type="text" name="jmeno" value="" style="width:600px; color:white; background-color:black;"></td></tr>
           <tr><td style="width="40px">Vzkaz</td> <td><input type="text" name="text" value="" style="width:600px; color:white; height:40px; background-color:black;"></td></tr>
           <tr><td></td><td><input type="submit" value="Odeslat" ></td></tr></table>
           </form>';

$cti="SELECT * FROM diskuse ORDER BY cas DESC LIMIT 0, 50";
$dopole = MySQL_Query($cti); // provedení sql dotazu
while ($zaznam = MySQL_Fetch_Array($dopole)){
$jmeno=$zaznam["jmeno"];
$datum=$zaznam["cas"];
$text=$zaznam["text"];
$idecko = $zaznam["id"];
$obsah .= '<div style="background:#454545; color:white; padding-left:10px"><b>'.$jmeno.'</b><div style="float:right;"><a href="index.php?name=sql&amp;idecko='.$idecko.'&amp;jone=jj">Smaž to!!</a></div><br><small> [ '.$datum.' ]</small></div>';
$obsah .= '<div style="background:#B5C7DE; margin-bottom:10px; padding-left:10px; color:black;">'.$text.'</div>';
}
MySQL_Close($pripoj_se);}


echo "$obsah";
?>
Za všechny odpovědi ještě předem moc děkuju
Alphard
Profil
chování je nějaké podivné, zkuste dát za mysql_query na 19. řádku tohle a jestli to pomůže, tak i za delete

nevím, jestli jsem se nesekl v adrese, jestli to hodí 404 apod., tak ji opravte
grr
Profil *
chování je nějaké podivné, zkuste dát za mysql_query na 19. řádku tohle a jestli to pomůže, tak i za delete
1 header("location: http://".$_SERVER['SERVER_NAME']."/index.php?name=sql", TRUE, 303);
nevím, jestli jsem se nesekl v adrese, jestli to hodí 404 apod., tak ji opravte

tak jsem to vyzkoušel a nepřidáto nic a nějak nechápu co by ten řádek měl dělat nemohl by si mi to vysvětlit?
Mastodont
Profil
$_GET[name] , $_GET[jmeno] ... 

Začni tím, že si všechny tyto kiksy opravíš na
$_GET['name'] ,  $_GET['jmeno'] ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: