Autor Zpráva
phantomas
Profil *
dobry den, mam webserver ale nejde mi zapnout safe mode na ON nevite cim to muze byt?

nejdriv sem zkusil v php.ini prepsat
safe_mode na On

pak jsem to zkusil nastavit v apachi ve virtual hostu
<VirtualHost *:80>
...
php_admin_flag safe_mode On
<VirtualHost *:80>

zkousel sem to psat i do .htaccess ale
phpinfo() porad ukazuje safe_mode off

v php.ini jsou take prikazy

safe_mode_gid = Off
safe_mode_include_dir =
safe_mode_exec_dir =
safe_mode_allowed_env_vars = PHP_
safe_mode_protected_env_vars = LD_LIBRARY_PATH

ovsem netroufam si je menit.. poradil by mi nekdo? dekuji
Davex
Profil
Je potřeba editovat ten správný php.ini. Cesta k němu je zobrazena na stránce phpinfo. Následně je potřeba restartovat Apache nebo mu dát příkaz k aktualizaci konfigurace.
phantomas
Profil *
phpinfo() pise:

Configuration File (php.ini) Path C:\WINDOWS
Loaded Configuration File C:\web\prog\PHP\php.ini

vse sem nastavoval v C:\web\prog\PHP\php.ini

zkusim sem ted
safe_mode off prepsat na safe_mode on v tom C:\WINDOWS\php.ini
a nic se nezmenilo :(
1. v jakem php.ini to mam teda nastavovat
2. co mam vsechno nastavit pro safe_mode on

jinak zadne jine php.ini tam nemam.. predem dik za vsechny rady
Davex
Profil
Mělo by stačit nastavení konfigurační volby safe_mode na On v "Loaded Configuration File" - C:\web\prog\PHP\php.ini .

Myslím, že jsi nerestartoval službu Apache.
phantomas
Profil *
nn sluzbu jsem restartoval, nevim cim by to mohlo byt.
phantomas
Profil *
uz mi to funguje.. cim to bylo netusim asi sem neco prehlid : p opravdu staci jen prepsat safe_mode on/off pripadne pro jednotlive stranky
<virt..>
...
php_admin_flag safe_mode on/off
</virt..>
pricemz phpinfo()
pak ukazuje local/master value a localni je primo pro tu stranku nastaveni a master value je nastaveni na serveru v php.ini

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0