« 1 2
Autor Zpráva
Jack06
Fatal error: Call to undefined method MyDB::set_charset() in C:\Software\VertrigoServ\www\remake\define.php on line 35
Majkl578
http://cz.php.net/manual/en/mysqli.set-charset.php
PHP 5 >= 5.0.5

holt to udelej normalne pres
$db->query("SET NAMES 'utf8'");
Jack06
Tak díky zjistil jsem že tak jak jsi mi to psal mi na hostingu jede :-) jen na localu ne :-)
Jack06
Nevím si už rady... Je možné že i přezto že připojení používám toto, tak mi to hází tyto chyby??

Warning:
mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (42000/1226): User 'superpokec_chat' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 10) in /mnt/data/accounts/h/hawk/data/www/define.php on line 122
Warning:
mysqli::set_charset() [mysqli.set-charset]: Couldn't fetch MyDB in /mnt/data/accounts/h/hawk/data/www/define.php on line 35
Warning:
mysqli::query() [mysqli.query]: Couldn't fetch MyDB in /mnt/data/accounts/h/hawk/data/www/define.php on line 37
Fatal error:
Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /mnt/data/accounts/h/hawk/data/www/define.php on line 38

Majkl578
Jack06
to asi jedine napsat na hosting at ti zvysi limity
Jack06
Majkl578
Takže to je možné.. Nní to stylem připojení???.. Je to chat a už kolem 7 lidí když tam chetuje tak to hází tuto chybu :-(
Majkl578
no kdyz mas max_user_connections na hodnote 10 tak se u chatu asi nemuzes divit :D
Jack06
Majkl578
A takže to je v pořádku?? já jen jestli někde nedělám chybu.. A nevíš jakej počt připojení to cca vyžádá??
Majkl578
Jack06
popravde receno, chybu nevidim, ale to neznamena, ze nemuze byt (treba nekde zapomenuty kus scriptu) :)
pocet pripojeni, vyzada si to presne tolik, kolikrat se script spusti v jednu chvili (naraz). tudiz kdyz se ti pripoji 11 lidi najednou, 1 z nich dostane chybovou hlasku.
Jack06
Majkl578
A tohle se dá vyřešit tedy jedině otevřením více připojení na mysql..?
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0