Autor Zpráva
Gregi
Profil *
Zdravim,
nevíte kde je chyba v tomto scriptu:
  for($i=1;$i<=5;$i++){
   if(is_uploaded_file($_FILES['banner'.$i]['tmp_name'])){
   $koncovky = array('jpg', 'jpeg', 'png', 'gif');
    if(strtolower(pathinfo($_FILES['banner'.$i]['name'], PATHINFO_EXTENSION))=="swf"){
     $banner.$i=createkey(12).'.swf';
	 move_uploaded_file($_FILES['banner'.$i]['tmp_name'], '../bannery/'.$banner.$i);
    }elseif(in_array(strtolower(pathinfo($_FILES['banner'.$i]['name'], PATHINFO_EXTENSION)), $koncovky)){
     $info=getimagesize($_FILES['banner'.$i]['tmp_name']);
 	 if($info[0]==125 and $info[1]==125){
 	  $banner.$i=createkey(12).'.'.strtolower(pathinfo($_FILES['banner'.$i]['name'], PATHINFO_EXTENSION));
	  move_uploaded_file($_FILES['banner'.$i]['tmp_name'], '../bannery/'.$banner.$i);
	 }
    }
   }
  }

Píše to tuto chybu:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in ../bannery.php on line 24. Řádek 24 je tento: if(is_uploaded_file($_FILES['banner'.$i]['tmp_name'])){. Formulář mám určite správně.
Díky za pomoc
Taps
Profil
Gregi
nenahráváš třeba příliš velké soubory
Gregi
Profil *
Právě že když zrušim cyklus a místo všech $i dosadim 1, tak to běhá v pohodě.
tiso
Profil
Gregi
$banner.$i=createkey(12).'.swf';//???
AM_
Profil
Tam, kde píše Tiso, je evidentně chyba, nemůžeš si v tom FOR cyklu jen tak přepisovat $i.
tiso
Profil
AM_ - do budúcna: som tiso
AM_
Profil
Ok promiň tiso, beru na vědomí case-sensitive :)
Jack Finger
Profil
Gregi
$banner.$i = ...

Z toho má předpokládám vylézt $banner1, $banner2 atd... Pokud vím, tak to PHP takhle neumožňuje. Nebylo by lepší to cpát do pole: $banner[$i] ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: