Autor Zpráva
jirkass
Profil *
Zdravim,
Snažím se trochu zoptimalizovat můj web - hlavně ze strany php, aby se skripty vykonávaly rychleji.

Potřebuji nakopnout, jak tento kód převést do podoby switche.
if ($_SERVER['HTTP_HOST'] == ''.$link1.''){
  if (stristr($_SERVER['PHP_SELF'], '/news')){
    $title = ''.$siteName.' — Novinky';
  }elseif(stristr ($_SERVER['PHP_SELF'], '/register')){
    $title = ''.$siteName.' — Registrace';
  ...
  }else{
    $title = ''.$siteName.'';
  }
}elseif($_SERVER['HTTP_HOST'] == ''.$link2.''){
...


Děkuji
ninja
Profil
radek 2-9:
switch ($_SERVER['PHP_SELF']) {
  case '/news':
    $title = ''.$siteName.' — Novinky';
    break;
  case '/register'':
    $title = ''.$siteName.' — Registrace';
    break;
  ....
  default:
    $title = ''.$siteName.'';
  }
tiso
Profil
jirkass - to by bola rovnaká somarina ako to čo tam máš teraz...
$titles=array(
'news' => 'Novinky',
'register' => 'Registrace'
...
);
$title=$siteName;
$key=substr($_SERVER['PHP_SELF'], srrpos($_SERVER['PHP_SELF'], '/')+1);
if(isset($titles[$key]){$title.=' — '.$titles[$key];}
jirkass
Profil *
tiso
to je pěkné a jednoduché, díky :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: