21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Meloun
Profil *
Zdar!
Mam nasledujici problem:

Mam formular s tlacitkem prihlasit. Kdyz kliknu na tlacitko, tak se mi asi nepreposle hodnota z formulare, protoze mi to pak nevleze do podminky:
if( $prihlasit ) { ...
Formular vypada takhle:
$stranka .= "<form action=\"$PHP_SELF\" METHOD=\"POST\">";
$stranka .= "Login:<br><INPUT TYPE=\"TEXT\" VALUE=\"$login\" NAME=\"login\"><br>";

$stranka .= "Heslo:<br><INPUT TYPE=\"PASSWORD\" VALUE=\"$password\" NAME=\"password\"><br>";
$stranka .= "<br><INPUT TYPE=\"SUBMIT\" VALUE=\"Přihlásit\" NAME=\"prihlasit\"><br>";
$stranka .= "</form>";

Poradi pls nekdo? Presel jsem na jidnej balik PHP+mySQL a prestalo mi to chodit...
Bude to patrne neco s nastavenim PHP nebo to pujde resit nejakym jinym prikazem... Odhaduji, ze chyba je v $PHP_SELF, ale nevim, co s tim...

Dik moc predem!
Meloun
Profil *
Tak uz vim, cim to je :) Kamarad poradil...
$prihlasit=$_POST['prihlasit'];
Tohle stacilo pripsat :)
Ale i tak dik... ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0