Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
zdravim. mam taku otazku: na jednu stranku je pristup iba s heslom, kde sa daju robit nejake upravy,. potom z tej stranky sa vratim na inu, kde je pristup normalne, aj bez hesla. ale ked sa vratim cez back(v prehliadaci), tak sa znovu dostanem na tu stranku s heslom a to mi vadi , aby sa tam nedalo dostat s back.

dakujem za odpoved
ash
Profil
Ak je tam http autentifikácia, tak zostaneš prihlásený, kým nezavrieš browser.

Ak je prihlásenie robené v PHP, napríklad cez session, treba tam ponúknuť užívateľovi možnosť odhlásenia, inak sa tam stále dostane s back.
Iná možnosť je automatické odhlásenie po určitom čase.
23k_ill
Profil *
http://www.rjwebdesign.net/scripts/index.php

#2 jednoduche zabezpeceni skrze SESSIONS
Anonymní
Profil *
diky, este by som rad vedel ako sa robi to automaticke odhlasenie po urcitom case
ash
Profil
Do premennej v SESSION zaznamenáš čas prihlásenia a pri každej požiadavke testuješ, či ten čas nie je starší ako nar. 1 hodina. Ak je starší, odhlásiš užívateľa a zobrazíš prihlasovací formulár.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.