Autor Zpráva
23k_ill
Profil *
http://pesonline.info/scr.gif

zde je screen z formuare, kdy hraci z me ligy zasilaji vysledek. Goly, karty ... vse je reseno standarne pres inputy, pole, zapis do DB.

Pak to vypada nejak takto http://www.pesonline.info/?secti=3&pg=35&match=158

Oc se jedna ???
A) Rad bych zachytil i minuty, ve kterych padly jednotlive branky.
B) Rozlisit zda-li ten gol padl z penalty (p.) ci nikoliv

/* hracem rozumej, daneho virtualni hrace z daneho tymu, napriklad Poborsky ze SPARTY*/
v A pripade me napadl dalsi input a pokud treba dany hrac da 2 branky tak to oddelit treba carkou (separator), pak s ito z db vytahnu a nejak v kodu poresim bude to.

v B pripade by tam mohl byt dalsi input ovladany pres JS , pokud da hrac tymu gol tak se zviditelni a muselo by sedoplnit neco jako y;n (1 gol z penalty, druhy nikoliv)

Bohuzel pulka hracu z webu jsou celkem BFU a uz vidim jak by mi to rozes****

Proto Vas prosim o nejaky lepsi napad.

DIKY ZA SNAHU
Kajman
Profil *
Co po odeslání tohohle formuláře udělat nový jen na góly? Už by jsi věděl, kolik golů, který tým dal. Jen by ke každému vybrali hráče z týmu, napsali minutu a zaškrli zda to tam šoupnul z penalty.
23k_work
Profil *
videl si ten screen? tak nejak to uz mam ... ale privedl si me na napad, udelat dalsi formular, kde vypichnu jen strelce

a oni si ty minuty doplni ... kua to bude zas fuserina ;)

takze treba padne 4:2, goly ( Ronaldo3x, Rivaldo1x - Koller2) , doplni jen pocty a na dalsi strance bude
pouze vypis techto hracu tj

Ronaldo (napise minutu) (penalta stav Y/N)
Ronaldo (napise minutu) (penalta stav Y/N)
Ronaldo (napise minutu) (penalta stav Y/N)
Rivaldo (napise minutu) (penalta stav Y/N)
-------
Nedved (napise minutu) (penalta stav Y/N)
Nedved (napise minutu) (penalta stav Y/N)

to same u karet, sice se s tim budu s*** zas celej den;) a ne kazdej user to pochopi ale je to dle meho lepsi
nez to co sem napsal

DIX
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.