Autor Zpráva
Alastor_Kopal
Profil *
mám

php
session start
$session_[ban] = 0
echo'
a teď mám html
nějaký konec


to echo sem dal do ' úvozovek abych nemusel psát úvodzovky (viz http://tiso.wz.cz/articles/uvodzovky.php)

ale jak mám zobrazit něco ?
$_SESSION["jmeno"] tam musí být ještě jedny úvozovky a ty nemám
tiso
Profil
Alastor_Kopal - ešte raz a tak, aby tomu niekto aj rozumel.
Nox
Profil
Alastor_Kopal
Je $_SESSION["ban"] a ne $session_[ban], čili podtržítko na začátku...uvozovky do indexace!

Zbytek tvé zprávy asi taky nechápu...

' se nazývá apostrof

Pokud máš teda na mysli, že chceš do echa vložit session, tak:
echo '<div id="hlavicka">'.$_SESSION["jmeno"].'</div>';
protože mezi uvozovkama se proměnné neparsují
Mezerník
Profil *
1. Tak zaprvé - není to $session_ ale $_session (aspoň co já vím)
2. Zadruhé - index pole session je neplatný, pokud to není celé číslo (není) anebo řetězec, který je v uvozovkách. To není splněno
3. Kód php bys měl začínat <?php a končit s ?>.
4. Nějaký konec??
Mezerník
Profil *
Pozdě :) Nejsem reglej takže není možný edit
Nox
Profil
2. Ono si to PHP převede na řetězec (undefined constant -> assuming string), ale pravdou zůstává, že je to prasárna
Alastor_Kopal
Profil *
diki moc de to
Nox
Profil
Ty základy, ty základy ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0