Autor Zpráva
lamer22
Profil *
Zdravim,
mam nasledujuci kod:
function curl_download($remote, $local) {
$cp = curl_init($remote);
$fp = fopen($local, "w");
curl_setopt($cp, CURLOPT_FILE, $fp);
curl_setopt($cp, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_exec($cp);
curl_close($cp);
fclose($fp);
}

$remote - odkaz na subor ktory chcem kopirovat
$local - cesta na subor pre ulozenie

Da sa zistit cesta k temp suboru pocas kopirovania? Viem ze pri uploade je to $_FILES['file']['tmp_name']
Viem ze temp je na servery /tmp/

Dik za odpovede
fos4
Profil
Podle dokumentace ne, ale pokud to potrebujes pro zjisteni jak ses daleko s downloadem tak je to celkem dobre popsane v manualu:
http://cz.php.net/manual/en/function.curl-getinfo.php
lamer22
Profil *
a da sa nejako ulozit ten handler $cp do databazy? lebo skusal som ho ukladat a v databaze sa mi ulozil ako Resource id #5. Potom ajaxom som chcel dat vypisovat priebezne info ale vypisalo ze to nieje platny handler cUrl. Alebo ako si to mam predat medzi skriptami?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: