Autor Zpráva
Kamil31415
Profil *
Ahoj, mám problém. Dělám vícestránkový formulář (stav formuláře je udělán přes sessions, data pak také ukládám do session pomocí post dat) a když dám aktualizovat stránku v IE, tak mě to ukáže hlášku 'Stránku nelze aktualizovat bez opakovaného odeslání informací...'. Když dám'Opakovat', tak to pošle znovu data z formulářů a když dám 'Storno', tak to stránku už nevykreslí a napíše, že platnost stránky vypršela. Jde mě o to, aby při aktualizaci se načetla startovací stránka - což mě v IE neběží (v mozille to jde, tak jak bych předpokládal, že to má fungovat). Asi je to nějaká blbost, ale už nevím, na co se zaměřit. Díky za radu
AM_
Profil
Tohle chování lze obejít tak, že při odeslání formuláře pouze zpracuješ data a pomocí header("location: ...") přesměruješ uživatele na další stránku formuláře. Tak se totiž nová stránka načte normálně GET požadavkem bez POST dat. Aby to dělalo to, co říkáš, že na refresh se načte startovací stránka - pokud tím myslíš první stránku formuláře, ani nevím, jak by to šlo udělat, navíc to nebude asi zrovna to, co by uživatel čekal, že na refresh ho to vrátí na začátek.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: