Autor Zpráva
Jacks
Profil *
je neco spatne na tomhle kodu? u radku ktery zacina $handle mi to pise ze neexistuje:

Warning: filesize(): Stat failed for Resource id #2 (errno=2 - No such file or directory)

ale ten soubor tam je, stokrat jsem to kontroloval :(

$username = $_GET["username"]; 
			echo ("<input name=\"username\" type=\"hidden\" value=\"".$username."\" />");
			$handle = fopen($username."/categories.data", "r");
			$number = fread($handle, filesize($handle));
			fclose($handle);
Jacks
Profil *
sorry, idiotska chyba ...uz mi z toho hrabe, asi bych si mell dat pauzu.

OPRAVENY KOD¨
$username = $_GET["username"]; 
            echo ("<input name=\"username\" type=\"hidden\" value=\"".$username."\" />");
            $handle = fopen($username."/categories.data", "r");
            $number = fread($handle, filesize($username."/categories.data"));
            fclose($handle);
Jacks
Profil *
stejne mi to nejde: Parse error

kdyz vypisu $username a jeho obsah je jimmy a misto $username."/categories.data" napisu jimmy/categories.data tak to jde, ale s tim zapisem $username."/categories.data" to proste nechce jet.

PORADTE PROSIM
Jacks
Profil *
tak uz je to zas ok, omylem jsem umazal zavorku uvedeny 2. kod je ok

jdu si dat pauzu :-D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0