« 1 2
Autor Zpráva
Tomashekk
Profil
tak to pak je to osetreni pomoci 1 strip_tags()k nicemu
Když to nadefinuju před if? nebo v tom cyklu je to k ničemu?
Tomashekk
Profil
Philber
Hele, ještě otázečka. Máš nějaký typ na stránkování?
Philber
Profil
ako takto si to myslel tak to je funkční ono se to stejně přepisuje uvnitř toho if,..

$text = $_POST['text'];
$jmeno = $_POST['jmeno'];

if ($text != "" AND $jmeno != "" ) //podmínka, která jestli proměnná text něco obsahuje provede první větev a když ne, tak provede else větev
{
	if (kontrola_emailu($_POST['email'])) {$email = $_POST['email'];} else {$email="";} //Zda-li $_POST['email'] projde kontrolou, tak to uloží do proměnné email, ale zda-li neprojde, tak form email zůstane prázdný
	$jmeno=strip_tags($_POST['jmeno']); //načte jméno a ošetří ji proti HTML tagům
	$datum = date("Y-m-d"); /


nechci tě plést to snad vidíš sám, ale toto [27] mi prislo hezcí
Tomashekk
Profil
Philber
Já myslel že bych to tam nacpal před ifem a v ifu už by to nebylo, ale to je jedno.
imploder
Profil
Tomashekk
Díky, jdu si lámat hlavu jak udělat ochranu proti botům :)
http://www.dreamface.net/michal/?face=zajimavost&c=31
Tomashekk
Profil
Lidi, ještě, jak asi tak udělat stránkování?
Philber
Profil
google - strankovani php
Tomashekk
Profil
Philber
Postupuji podle Odkazovšem nevím jak tam mám překopat ty příkazy a kde vůbec mám zobrazovat ty data
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: