Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
baldur Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 5. 2009, 13:36:07
Ahoj,
vím že už se to tu řešilo, ale zkusil jsem všechny řešení třeba odsud: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=22907&forum=9&page=-1 ale nic nepomohlo... Mám na webu přihlášení, které bere informace o uživateli z databáze a poté nastaví cookie která informuje o jeho přhlášení - divné je, že v jednom podobném webu jsem to použil stejně a fungovalo to a ted mi to hází chybu: Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\apache\htdocs\eror\index.php:7) in c:\apache\htdocs\eror\php\prihlaseni2.php on line 14 řádka 7 v index.php : <script defer type="text/javascript" src="./js/pngfix.js"></script> používám tenhle skript ke správnému zprůhlednění png obrázků. a řádka 14 v prihlaseni2.php je: setcookie("uzivatel", $nick, time() + 60*60*24*365); ten soubor prihlaseni2.php načítám do indexu pomocí require, tak aby to bylo dynamické pro všechny ostatní stránky. Předem díky za pomoc! |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 2. 5. 2009, 16:27:53
baldur:
Na jakém řádku je ten require? Nejlepší bude zkopírovat sem index.php od začátku po ten require a prihlaseni2.php po setcookie. |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 2. 5. 2009, 16:35:59
baldur
řádka 7 v index.php : <script defer type="text/javascript" src="./js/pngfix.js"></script> ...odešle prohlížeči ten uvedený kód, takže se už nedají posílat hlavičky. To se tu řeší pořád. Hlavičky (včetně třeba session_start a cookies) se musejí posílat předtím, než se prohlížeči odešle jakýkoliv výstup- včetně mezery, prázdného řádku nebo identifikačních bajtů UTF. |
||
AM_ Profil |
#4 · Zasláno: 2. 5. 2009, 17:16:10
Jednoduše řečeno kód bys měl stavět tak, aby výstup generoval až úplně nakonec. Říkám "bys měl", protože to jde obejít třeba pomocí bufferování výstupu, ale není to nejčistší řešení.
|
||
baldur Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 5. 2009, 21:06:12
Ale jak mám teda udělat funkci pro přihlášení? - já to tady dělám tak, že to mám v jiné stránce(to přihlášení) a to pomocí require načítám do indexu. Ale nenapadá mě jinej způsob:(
|
||
Alphard Profil |
#6 · Zasláno: 2. 5. 2009, 21:10:52
baldur:
Přihlášení by mohlo být v kódu první. Před jakýmkoliv výstupem. Druhou možností jsou bufferovací funkce, ale to je přístup s dělem na komára. |
||
baldur Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 5. 2009, 21:38:15
už jsem to zkoušel dát před všechno do hlavičky a uzavřít do if, aby se to přihlásilo až v té chvíli kdy zadá uživatel svoje udaje, ale vyhodilo mi to stejnou chybu. zkusím se podívat na ty bufferovací funkce, i když to není nejlepší, tak aspon že to bude fungovat :)
|
||
Alphard Profil |
#8 · Zasláno: 2. 5. 2009, 21:59:21
baldur:
Proto jsem chtěl, abyste sem nakopíroval ten kód. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0