Autor Zpráva
Venushja
Profil
Zdravim mam problem udelal jsem si script na vypis podle kategorie ale vubec se mi ten obsah neukaze na ty strance...
Jde o toto... Mam v Menu napr rubriku filmy a kdyz na ni kliknu tak aby se mi ukazal obsah z databaze jako vypsalo to udaje podle kategorie...
<?
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM menu ORDER BY nazevmenu ASC");
$uu = MySQL_Query("SELECT count(*) FROM menu");
$tt = MySQL_Fetch_Array($uu);
while ($db= MySQL_Fetch_Array($bb)):
 
 switch ($_GET[page]) {
        
    case $db[nazevmenu] :
    $bb = MySQL_Query("SELECT * FROM clanky ORDER BY `id` DESC");
    $uu = MySQL_Query("SELECT count(*) FROM clanky");
    $tt = MySQL_Fetch_Array($uu);
    while ($db= MySQL_Fetch_Array($bb)):
    if($db[kategory]==$db[nazevmenu]){
    echo"<a href='index.php?clanek=$db[nazev]'>$db[nazev]</a><br>";
    };
    endwhile;
    break;
        };
        endwhile;
        
?>

Dekuji za pomoc
Venushja
Profil
Tak vyreseno....
Radek 10 mel vypadat takto...
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM clanky WHERE kategory='$db[nazevmenu]' ORDER BY `id` DESC");
Alphard
Profil
1. Klíče polí pište do apostrofů.
2. Zdá se mi, že si přepisuje proměnnou $bb
3. Asi by byl lepší join v sql dotazu, než takhle zanořovat dotazy v cyklu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0