Autor Zpráva
Tomashekk
Profil
Zkouším udělat stránkování vzkazů v gbooku (propojený s db). Postupuji podle http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=92109, vše funguje, jen nemohu rozchodit odkazy na stránku 2, 3, apod.. Když na to kliknu, tak to napíše Objekt nenalezen!. Složka s gbookem obsahuje index.php, pripoj.php, zapis.php.
Zdroj index.php se stránkováním
<body>
<form method="post" action="zapis.php" name="navstevni_kniha">Jm&eacute;no: &nbsp;
&nbsp;<input name="jmeno"><br>


Předmět: <input name="predmet"><br>
Email: &nbsp; &nbsp; &nbsp;<input name="email" value="@"> <br>


Text*: <textarea cols="50" rows="6" name="text"></textarea><br>


  <input name="odesli" value="Ode&scaron;li" type="submit"><input type="Reset" class=bluebutton value="Vymazat">
 </form>
  <p>
   <?php
 include_once 'pripoj.php';
 
$s = $GET["s"];
$pocet = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM gbook ", $link), 0);
$strankovani = 5;
$pocodkazu = 3;
$stranek=ceil($pocet/$strankovani);


if($s>$stranek)
$s = $stranek;

if($s<1)
$s = 1;

if($s<$stranek)
$limit = " LIMIT ".(($s-1)*$strankovani).",".$strankovani;
else
$limit = " LIMIT ".(($stranek-1)*$strankovani).",".$strankovani;

if($stranek==0)
$limit = " LIMIT 0,".$strankovani;


if($s>$stranek-$pocodkazu)
$x=$s-$stranek+$pocodkazu;

if($s<=$pocodkazu)
$y=$pocodkazu-$s+1;



echo "<a href=\"index.php&s=1\"><< začátek</a> \n";

for($i=$s-$pocodkazu-$x;$i<$s;$i++)
{
  if($i>0)
  echo "<a href=\"index.php&s=".$i."\">".$i."</a> \n";
}

echo $s." \n";  

for($i=$s+1;$i-$pocodkazu-$y<=$s;$i++)
{
  if($i<=$stranek)
  echo "<a href=\"index.php&s=".$i."\">".$i."</a> \n";
}

echo "<a href=\"index.php&s=".$stranek."\">konec >></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;strana ".$s." z ".$stranek;


$dotaz = "SELECT `ID`, `jmeno`, `predmet`, `text`, `datum`, `IP`, `email` FROM `gbook`  ORDER BY `ID`  DESC".$limit.";";
$vysledek = mysql_query($dotaz, $link) or die ("SQL dotaz nešlo provést");
mysql_close();
while ($radek = mysql_fetch_assoc($vysledek))
 {
 extract($radek);
 

?>
<table width="80%" border="0" align="center">
   <tr>
     <td colspan="2" class="predmet"><?php echo $predmet ?></td>
   </tr>
   <tr>
     <td width="50%" class="jmeno"><?php echo $jmeno ?></td>
     <td width="50%" class="jmeno"><a href="mailto:<?php echo $email ?>"><?php echo $email ?></a></td>
   </tr>
   <tr>
     <td width="50%" class="jmeno"><?php echo $datum ?></td>
     <td width="50%" class="ip"><?php echo $IP ?></td>
   </tr>
   <tr>
     <td colspan="2"><?php echo $text ?></td>
   </tr>
 </table>
 <?php
 }
 ?>
</body>


edit: jo a ještě, zda-li by byl někdo tak moc hodnej a vysvětlil by mi to stránkování :(
AM_
Profil
<a href=\"index.php&s=1\">
tam patří <a href=\"index.php?s=1\">
tuhle chybu tam máš všude
Tomashekk
Profil
AM_
Ok, díky, opraveno, teď to dělá to, že sice na stránku přejde, ale vypisuje to jedno a samé a v odkazech stránkování to ukazuje že jsem pořád na stránce 1
Tomashekk
Profil
AM_
Ok, díky, opraveno, teď to dělá to, že sice na stránku přejde, ale vypisuje to jedno a samé a v odkazech stránkování to ukazuje že jsem pořád na stránce 1
Nevíte někdo pls co s tím?
edit: Ukázka aby jste věděli co to dělá Odkaz

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: