Autor Zpráva
oktam.
Profil *
cau,
chcem aby mi session ID stale islo len v url (aby sa samo pridavalo na koniec kazdeho odkazu ci formularu...)

doma localhoste mi to ide ok, ale ked to dam na server tak mi stale posiela id v cookies.. ak v browseri vypnem kolace tak to posiela cez url. ale ja chcem aby mi id posielalo stale v url.

nastvene mam:
ini_set("session.use_cookies", 0);
ini_set("session.use_only_cookies", 0);
ini_set("session.use_trans_sid", 1);


dovod: www redirect, pomocou frames (nefunguju kolace)
diky
Zonicek
Profil *
Mnooo asi jsem tě možná nepochopil...
Ale můžeš to předávat takhle ne ?
<a href="?men=1&lng=<?echo $lng?>">Úvodní stránka</a>
TAkhle předávám proměnou s jazykama....
llook
Profil
Vzhledem k tomu, že to na jednom serveru (localhost) jde a na jiném nejde, tak bych sázel na nastavení toho serveru, na které to nejde. Není tam třeba zakázaná funkce ini_set?
Nevidím důvod, proč by ve framech neměly fungovat cookies. Pokud by šlo o malé množství odkazů, tak by to snad i šlo přidávat ručně:
<a href="odkaz?paramety&amp;<?php echo session_name().'='.session_id(); ?>">odkaz</a>
oktam.
Profil *
uz som to nasiel!

PHP is capable of transforming links transparently. Unless you are using PHP 4.2 or later, you need to enable it manually when building PHP. Under Unix, pass --enable-trans-sid to configure. If this build option and the run-time option session.use_trans_sid are enabled, relative URIs will be changed to contain the session id automatically.

ale aj tak diky! :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.