Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
xfish5 Profil |
#1 · Zasláno: 27. 7. 2005, 16:24:26
Dělám si třídu pro práci formuláče.
Pomocí kocstruktoru si nastavim form(action, method,...) a pak pomocí metod setInput() . . . bych chtěl přidat do pole ty prvky, které pak metodou showForm() vypíšu. Probléém je ten, že nevim, v jakém jak uložit ty prvky do pole, když ke každému prvku musí mít pole jiný "formát". input, texarea, select,... napadlo mě: $input[name][value][size][class]; $textarea[name][value][cols][rows]; atd... A pak to spojit do jednoho prvku třeba $form[$input[name][value][size][class];]; $form[$textarea[name][value][cols][rows];]; A najednou to vypsat. Díky za každou radu! |
||
Honza Široký Profil |
#2 · Zasláno: 27. 7. 2005, 19:35:11
Já bych to udělal asi takhle. Základni pole by bylo toto:
$form_elements = array ( A kdybys chtěl vložit třeba checkbox tak $form_elements['inputs'][] = array ( A vypisovalo by se to třeba foreach ($form_elements as $elements_name => $elements_arr) { Píšu to celé z hlavy, takže tam můžou bejt nějaký chyby. |
||
Kaifman Profil |
#3 · Zasláno: 27. 7. 2005, 20:44:34
dej si do google
phplib 5 obsluha formularu a zobrazovani tabulek s napojenim na databaze |
||
xfish5 Profil |
#4 · Zasláno: 28. 7. 2005, 07:19:47 · Upravil/a: xfish5
dej si do google
phplib 5 obsluha formularu a zobrazovani tabulek s napojenim na databaze Koukal jsem, je to obdoba toho, co napsal Honza. Píšu to celé z hlavy, takže tam můžou bejt nějaký chyby. Funguje to dobře, už jsem to rozepsal pro select,... ALE... Když bych chtěl mít ty prvky všechny v nějaké pořadí? >select >input >radio >fieldset >input >/fieldset >submit Tak to s tím fieldsetem bude asi problém, co? :-( |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0