Autor Zpráva
unlink
Profil *
Zdravím, mám takýto problém... mám script uložený v zložke nieco/nieco/script.php , chcem prostredníctvom tohto scriptu zmazať súbor uložený v niecoine/niecoine/subor.jpg ... čiže v inej zložke...

presnejšie povedané http://www.url.sk/nieco/nieco/script.php chce zmazať http://www.url.sk/niecoine/niecoine/subor.jpg

odstranovací script má pomocou mod rewrite spravenú adresu url/nieco/nieco/script/

skúšal som tieto zápisy:

unlink("../../../niecoine/niecoine/subor.jpg");
unlink("./../../niecoine/niecoine/subor.jpg");
unlink("url/niecoine/niecoine/subor.jpg");

ale bez úspechu...

všetky zložky webu majú nastavené práva na 777.

Dakujem
Jan Tvrdík
Profil
unlink:
Jediný spolehlivý zápis cest v PHP je absolutní.

$cesta = dirname(__FILE__) . '/../../niecoine/niecoine/subor.jpg';

if (!file_exists($cesta)) echo 'Soubor neexistuje';
else unlink($cesta);
unlink
Profil *
Jan Tvrdík

Nejde, vypisuje to

Warning: unlink() [function.unlink]: Unable to locate stream wrapper in....
unlink
Profil *
OK, už to ide, dík za pomoc
unlink
Profil *
prosím adminov o zmazanie vlákna...
Akacko
Profil
unlink
Proč? Když někdo bude mít stejný problém tak už nebude muset zakládat nové vlákno.
AM_
Profil
Když někdo bude mít stejný problém, tak tady nezjistí, čím to bylo. Radši sem měl unlink napsat řešení :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: