Autor Zpráva
japlavaren
Profil
dobry den,

nahravam stranky na server a je tam nieco co mi blokuje nahravanie suborov.
viete mi poradit co by to mohlo byt prip ako to vyriesit?

testujem to tymto scriptom
<?php
if(isset($_POST['s']))
{
	echo 'odoslane';
	if(is_uploaded_file($_FILES['obrazek']['tmp_name']))
		echo ' aj subor';
}
?>

<form action="p.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="obrazek" />
<input type="submit" name="s" value="UloĹľit" />
</form>

na localhoste mi vypise "odoslane aj suborom"
na servery len odoslane
japlavaren
Profil
pridavam link na phpinfo:
www.mereni-vykonu.cz/admin/phpinfo.php
AM_
Profil
zkus
print_r($_FILES);

nejspíš je ten soubor moc velký na upload nebo je nějak špatně nastavený hosting, ale chce to vidět tu chybu (ta je v $_FILES['obrazek']['error'])
japlavaren
Profil
skusil som to:
odoslaneArray
(
    [obrazek] => Array
        (
            [name] => 18-turbo-110kw.png
            [type] => 
            [tmp_name] => 
            [error] => 6
            [size] => 0
        )

)
japlavaren
Profil
chyba : Value: 6; Missing a temporary folder. Introduced in PHP 4.3.10 and PHP 5.0.3. - to maju nahovno nastavenie na servery, vsak, s tym nic nenarobim??
AM_
Profil
napsat jim leda na podporu, to by si měli nastavit... nechceš prozradit co to je za hosting aby si ho někdo náhodou neobjednal? :)
japlavaren
Profil
je to vyriesene
neviem co je to za hosting - weebove rozhranie pre spravu maju cez iny hosting kde boli taky ochcotny a spravili mi to

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: