Autor Zpráva
Ptacas
Profil *
Mám web v php fusion, ale mám jednu zajímavost, když ho zadám bez www, http://imusicworld.ic.cz tak se mi zobrazí ještě jako zastara kdy jsem začal upravovat šablonu a když dám s www, tak se mi objeví už upravená stránka tak jak má být(hlavně je vidět změnené logo), můžete mi poradit jakto že to tak zobrazuje?Potřebuji aby obě stránky www.imusicworld.ic.cz a imusicworld.ic.cz byly stejné, lépe řečeno aby se aktualizovala i ta bez www. Díky za Radu
AM_
Profil
Zřejmě máš starou verzi pouze nacashovanou v prohlížeči a pouze pod jednou adresou, což spraví stisk F5 ;)
jinak je obecně dobré si vybrat pouze jednu cestu - www nebo bez, to je jedno, ale .htaccessem přesměrovat jen na jednu - třeba aby se všichni co zadají www přesměrovali na verzi bez www. Je to sice stejný web, ale prohlížeč to vezme jako dvě adresy a tedy dvoje cookies, nastavení, uložená hesla atd... a dělá to trochu zmatek.
Jack Finger
Profil
Je to sice stejný web, ale prohlížeč to vezme jako dvě adresy a tedy dvoje cookies, nastavení, uložená hesla atd...
I session je potřeba dělat na dvakrát.
Ptacas
Profil *
jj asi to dám na přesměrování, ale už se mi aktualizoval i ten první web bez www tak bud je to zpožděné a nebo je to tím F5 díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: