Autor Zpráva
neco
Profil *
zdravim mam dotaz k teto fci

kdyz chcu strotime('05.05'); tak to vraci dnesni datum ale kdyz tam hodim 05.05.2009 tak to vrati dobre ta fce to nezvlada bez roku? ja bych potreboval aby to umela bez nej :D
tiso
Profil
neco - a čo je podľa teba '05.05'? Vieš k tomu jednoznačne priradiť čas?
neco
Profil *
neco - a čo je podľa teba '05.05'? Vieš k tomu jednoznačne priradiť čas?


takze to nejde hmm tak k tomu budu hazet treba rok 2000 ;)
bohyn
Profil
neco
fce to nezvlada bez roku? ja bych potreboval aby to umela bez nej
Tohle by nestacilo?
strotime('05.05'.date(".Y"));

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: