Autor Zpráva
pom00c
Profil *
zdarte lidi mam stranku na upload obrazku img-nator.707.cz ale potreboval bych poradit jak udelat galerii nejaku jednoduchu staci kdyz to bude vypisovat cca 15 obrazku na stranku.. a mnelo by to vypisovat z teto slozky http://img-nator.707.cz/images/ ...
jednou sem cosi skousel ale nepovedlo se...Diky vsem co mne pomuzu...Zdarte
fuckin
Profil *
nikdo ti tady psat skript nebude....si najdi skript na zjisteni nazvu souboru ve slozce a pak to jen cyklem projedes do 15ky a vlozis pokazde obrazek s adresou kterou jsi zjistil...
Alphard
Profil
Existuje mnoho již hotových a snad i kvalitních free galerií. Stačí trochu hledat, já nic konkrétního nedoporučuji, protože mám v poslední době zkušenosti jen s fotogaleriemi s databází, ale mnohokrát jsem je tady viděl.
valecekm
Profil
Pokud ti bude stacit toto, co jsem sem pred chvili psal pro dalsi pripadne dotazy?...
Musis si to samozrejmne upravit aby se ti nezobrazoval jeden nahodnej.. Skus trosku hledat ve funkcich pro vypis pole.. (implode)
odkaz-Nahodny obrazek .
pom00c
Profil *
no uz sem si udelal script aby to vajelo vsechny obrazky ve slozce
http://img-nator.707.cz/obr.php

ale ted bych chtel aby se mne nejak udelali zmenseniny (thumblailalal) nebo jak sa tomu rika uz sem cosi vydel ze sa to udelalo jaksi ve slozce ale uz si ten script nepamatuju pls poradte zmenseniny ....;);););
Alphard
Profil
Změnšení obrázků viz http://php.vrana.cz/zmensovani-obrazku.php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: