Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
cesar Profil |
#1 · Zasláno: 22. 5. 2009, 21:25:55
Mám takový menší dotaz. :-) Mám na stránkách vyhledávání a potřeboval bych tam dát tagy pro vyhledávání a nějak si nevím rady s větším slovem a menším. Nevím, jesti jsem se správně vyjádřil, ale jde mi o to, jako je třeba na www.jagg.cz (poslední tagy). Nevíte někdo jak na to? Nevím jak vyřešit, abych zajistil, aby jedno slovo nemělo 100px a druhé zase 2px. Potřeboval bych stanovit maximum 20px a minimum třeba 10px, ale jak to počítat apod. mě právě moc nenapadá. :-( Nemáte s tím někdo zkušenosti?
|
||
blackjoker Profil |
#2 · Zasláno: 22. 5. 2009, 21:40:20
Chcete-li vyhledávání na Váš web pak >> http://www.jakpsatweb.cz/hledani.html jinak opravdu nevím.
|
||
Mastodont Profil |
#3 · Zasláno: 22. 5. 2009, 22:00:21
cesar
Téhle věcičce, co zobrazuje různě velké tagy, se říká "tag cloud" a předpokládám, že najdete spoustu hotových skriptů na Googlu. |
||
cesar Profil |
#4 · Zasláno: 23. 5. 2009, 16:11:43
Mockrát děkuji za pomoc. Zkusím pohledat, jen jsem právě nevěděl jak přesně se to jmenuje, takže jsem nevěděl pod čím hledat. Ještě jednou díky.
|
||
cesar Profil |
#5 · Zasláno: 23. 5. 2009, 16:12:12
Mastodont
Mockrát děkuji za pomoc. Zkusím pohledat, jen jsem právě nevěděl jak přesně se to jmenuje, takže jsem nevěděl pod čím hledat. Ještě jednou díky. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0