Autor Zpráva
ziakQ
Profil *
Caute, potreboval by som velku pomoc pretoze v php neviem nic.
Potrebujem do jedneho php suboru nahodit tento html kod

<a href="#Switch" onmouseover="return overlib('<div id=Viac><img src=/images/switch.gif width=100 height=100><p>Switch</p></div>');" onmouseout="return nd();">Switch?</a><br>


Malo by to byt za tymto php kodom

echo '<td align="middle">'


Ale vobec mi to tam nejde dat, aj som skusal podla navodov a vzdy mi zostane len prazdna biela stranka.Dik vsetkym ochotnym
Senky
Profil
po prve:
mas chybu v jedinom riadku ktory si tu dal, ma to vyzerat takto:
echo "<td align='middle'>";

po druhe, pridaj tam jednoducho pod to echo '<td align="middle">'; toto:
echo "<a href='#Switch' onmouseover='return overlib('&lt;div id=Viac&gt;&lt;img src=/images/switch.gif width=100 height=100&gt;&lt;p&gt;Switch&lt;/p&gt;&lt;/div&gt;');' onmouseout='return nd();'>Switch?</a><br>";
panther
Profil
ziakQ
opravím Senkyho, ten apostrof je třeba escapovat. Bude to vypadat takto:
echo '<a href="#Switch" onmouseover="return overlib(\'&lt;div id=Viac&gt;&lt;img src=/images/switch.gif width=100 height=100&gt;&lt;p&gt;Switch&lt;/p&gt;&lt;/div&gt;\');" onmouseout="return nd();">Switch?</a><br>';
panther
Profil
Senky
mas chybu v jedinom riadku ktory si tu dal, ma to vyzerat takto:
ale. Až na chybějící středník na konci, který mohl jen zapomenout zkopírovat, je jeho zápis v naprostém pořádku.
Senky
Profil
panther
dik, to som si nejako nevsimol...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: