Autor Zpráva
Ricky78514
Profil *
Zdravím, potreboval by som menšiu pomoc s PHP. Týka sa to zobrazovania súborov v zložke. Mimo zložky mám skript:

$handle=opendir("soubory"); 
$i=0;
$j=0;
while (false!==($file = readdir($handle))) 
{ 
    if ($file!="."&&$file!=".."&&!is_dir($file)) 
    { 
        $soubor[$i]="$file";
        $velikost[$i]=round(filesize ($file)/1024, 2);
        $zmena[$i]=date("H:i:s d.m.Y ",filemtime($file));
        $i++;
    }

    if ($file != "." && is_dir($file))
    {
       $adresar[$j]="$file";
        $j++;
    }
}
closedir($handle);

A dalej mam skript na zobrazenie tych suborou, ale problem je v tom, ze mi to ukazuje chybu, konkretne:

Warning: filesize(): Stat failed for AINAMES.txt (errno=2 - No such file or directory) in /3w/xf.cz/o/........../stranka.php on line 54

Warning: filemtime(): Stat failed for AINAMES.txt (errno=2 - No such file or directory) in /3w/xf.cz/o/............../stranka.php on line 55


Subory mi ukazuje, ale neukazuje ich velkost a cas pridania. Taktiez by som sa potreboval zbavit tych chyb.

Poznamka: ked mam skript v zlozke so subormi, ide vsetko bez problemov, lenze ja to potrebujem mat mimo zložky.

Dopredu ďakujem za odpovede.
fuckin
Profil *
nepouzivas nahodou nejaky freehost? A mas nastaveny dobry chmod?
Davex
Profil
Problém je v tom, že funkce filesize() a filemtime() pouštíš na soubory v jiném adresáři, než je načtený funkcí opendir().

$velikost[$i]=round(filesize ('soubory/' . $file)/1024, 2); 
$zmena[$i]=date("H:i:s d.m.Y ",filemtime('soubory/' . $file)); 
Ricky78514
Profil *
Yeeah, vďaka, už mi to fakči na plne obratky, ešte raz diky :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: