Autor Zpráva
slovakCZ
Profil
dobry den, chtel jsem se zeptat, zda jde vyresit nasledujici problem.
mam webovou stranku test.cz a stranku formul.cz
na strance formul.cz je nejaky formular:
jmeno [textarea]
prijmeni [textare]
odesli [tlacitko]

po vyplneni a odeslani formulare se do DB na foruml.cz ulozi vlozena data...

a me jde o to, zda jsem schopen vyplnit a odeslat formular ze stranky test.cz. napad byl asi takovyto:
na strance test.cz si vytvorim naprosto stejny formular jak na formul.cz ale s tim rozdilem, ze pri zmacknuti tlacitka "odesli" se presmeruje na stranku formul.cz, kam se do formulare vlozi data, ktera jsem vlozil do formulare na strane test.cz a automaticky se zmackne tlacitko odesli... lze neco takoveho vubec vytvorit???

(pro jistotu to napisi jeste jednou co by skript mel delat)
test.cz vlozim rucne data do formulare s nazvem jmeno. stisknu odesli. prsmeruje me to na stranu formul.cz kde se do prazdneho formulare jmeno vlozi hodnota, kterou jsem vlozil do formulare s nazvem jmeno na test.cz. po vlozeni se stiskne odeslat.

otazke tedy je, zda se da neco takoveho vyresit a zda ano, kolik by vytvoreni takoveho skriptu stalo?? (staci jen na ukazku odesilani jedne polozky formulare, zbytek bych si jiz dodelal podle vzoru)
SwimX
Profil
slovakCZ
formulář ma action, takže pokud formuláři na test.cz nastavíš action na soubor s ukládáním do db formul.cz tak to půjde
slovakCZ
Profil
no takto, formu.cz je stranka kde nemam pristup na ftp ani do DB... napriklad stranka fromul.cz bude diskuze.jakpsatweb.cz kde budu chtit blozit novy prispevek ale chci to provadet pres test.cz zda mne chapete?
panther
Profil
slovakCZ
tak to nepůjde..
slovakCZ
Profil
a pujde vyresit aspon moznost, ze na test.cz vlozim do formulare nejake data, kliknu na odeslat, nacte se mi strana diskuze.jakpsatweb.cz s formularem pro vlozeni noveho prispevku a zadana data vlozena na test.cz se mi automaticky vlozi do formulare na strane diskuze.jakpsatweb.cz? na tlacitko odeslat pote kliknu jiz rucne.. tato moznost by zde byla? nejakym takovymto zpusobem?:
vlozim data do formulare prispevek na strane test.cz
kliknu na odeslat a ve vlozenem ramci se mi otevre strana diskuze.jakpsatweb.cz
kdyz je promenna prispevek nenulova, vloz tuto promenou do formulare diskuze na strane diskuze.jakpsatweb.cz ve vlozenem ramci

?

dekuji za odpoved..
Tom
Matty
Profil
slovakCZ
Nevím, jestli jsem Vás dobře pochopil, ale nemohl by to vyřešit prostý parazitní forumlář?
panther
Profil
slovakCZ
se mi automaticky vlozi do formulare na strane diskuze.jakpsatweb.cz?
nejdou vložit ani data, ani automaticky odeslat form, pokud na tu druhou stránku nemáš přístup na ftp.. Musel bys na ní definovat nějakou událost - onclick, onreload nebo něco takového, případně načíst data z proměnné $_GET[..] či $_POST[..]
slovakCZ
Profil
panther
jasne, uz chapu... ok dekuji za odpoved

Matty
kouknu se co to je ten "parazitni form" ale kdyz panther asi pise ze to nejde tak nejspise ne.. ale mrknu se na to
Nat
Profil *
Nechci šířit nepravdy, ale mám pocit, že to co chceš je typický případ robota. Čili jde to, ale to už je vyšší dívčí...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: