Autor Zpráva
lusk
Profil *
ahoj, je nějak možné "unsetovat posty" nebo musím refresohovat stránku? Přijde mi hrozné plýtvání časem refresohovat stránku..
Nox
Profil
Jasně že jde použít unset na post... si to mohl zkusit a za 5 vteřin na to dojít sám ;)
lusk
Profil *
;) zkoušel jsem to, jinak bych nepsal. dočet jsem se již také že posty jsou na straně uživatele, proto je nelze smazat
AM_
Profil
Pokud ti jde o ochranu proti dvojímu odeslání formuláře, tak přesměrování skrz header("location: adresa") se běžně používá a těch pár milisekund snad nikomu neublíží. Problém postů je v tom, že když refreshuješ stránku, prohlížeč položí serveru stejný dotaz jako když ji načetl poprvé, tedy včetně POST dat. když to unsetuješ na straně PHP, tak se ti obsah smaže pouze pro dané provedení skriptu a při refreshi už to nemá vliv.
lusk
Profil *
nesmaže to obsah ani pro dané provedení skriptu...
bohyn
Profil
lusk
nesmaže to obsah ani pro dané provedení skriptu...
unset primo na $_POST mozna nepujde, budes muset projit cele pole nebo udelat
$_POST = array();
Nenapada me ale rozumny duvod proc to delat :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: