Autor Zpráva
milbr
Profil *
Přeji pěkný den,
zkouším níže uvedený script pro upload souboru na server. Už si nevím rady, doma na locale mi to vše funguje, na webzdarma také bez problémů a nadalším serveru už ne. Do adresáře se zapíše pouze název souboru s příponou. Velikost je ale 0. Adresáře mám 777.

Prosím nevíte v čem by mohla být chyba, že to někde jde a někde ne?

Moc děkuji, Milan

$adresar = $_POST['soubor'];
      $adresar_nahledy = $_POST['soubor_nahledy'];
      rmdir('../foto/'.$adresar.'/');
      rmdir('../foto/'.$adresar.'/'.$_POST["form_podadresar"].'');
      echo "$adresar  adresář byl smazán";
      }
        
        else
      {   
                $cesta = $_POST["cesta"];
     for($i=0;$i<sizeof($userfile);$i++)  
     {   
      if(!$userfile_size[$i])  
      continue;  
   
     $UPLOAD = fopen( $userfile[$i], "r" );  
     $contents = fread( $UPLOAD,$userfile_size[$i]);        
     fclose( $UPLOAD );    
     $SAVEFILE = fopen("$cesta//".$userfile_name[$i], "wb" );  
     fwrite( $SAVEFILE, $contents,$userfile_size[$i] );        
     fclose( $SAVEFILE );         
  }      
  echo "Soubor s názvem - $userfile_name[0]<br /> 
        Soubor s názvem - $userfile_name[1]<br />  
               <strong>byl úspěšne zkopírován do cílového adresáře</strong>";  
      }

Moderátor Alphard: Na kód zde máme
fuckin
Profil *
kdyz to funguje vsude jinde jen ne na tvojem serveru tak bude problem v tom...
AM_
Profil
Možná je server zrovna vypnutý nebo jim sedí na síťovém kabelu žába. Bez popisu chyby nebo alespoň chybové hlášky ti nikdo neporadí :)
milbr
Profil *
fuckin
AM_
Děkuju za odpovědi, bohužel žádná hláška se nezobrazuje a script proběhne normálně.


Pěkný den Milan
Davex
Profil
Tento skript nemůže proběhnout normálně, protože mu chybí začátek. Je tam neočekávané else a nějaké neinicializované proměnné. Dej dohromady alespoň funkční část, která nefunguje ;-)
AM_
Profil
milbr
a co takhle nějaký trochu debugging? vypiš si důležité proměnné (např. FILES) a pátrej tam
milbr
Profil *
Pěkný den,
ještě jednou vytahuji svůj problém, teprve teď jsem se k němu opět dostal.
Vyzkoušel jsem pomalu všechno, i jiný jednoduchý script, ten funguje, chtěl bych použít tento.
Výpis mi ukáže velikost i název souboru vpořádku ale na serveru v daném adresáři je soobor s nulovou hodnotou.
Musí být asi problém někde se zápisem v této části
 $savefile = fopen("$cesta//".$userfile_name[$i], "wb" );  
     fwrite( $savefile, $contents,$userfile_size[$i] ); 

Na jiných serverech mi to funguje.

Moc Vám děkuji, Milan

$cesta = $_POST["cesta"];
     for($i=0;$i<sizeof($userfile);$i++)  
     {   
      if(!$userfile_size[$i])  
      continue;  
   
     $upload = fopen($userfile[$i], "r" );  
     $contents = fread($upload,$userfile_size[$i]);        
     fclose( $upload );    
     $savefile = fopen("$cesta//".$userfile_name[$i], "wb" );  
     fwrite( $savefile, $contents,$userfile_size[$i] );        
     fclose( $savefile );         
  }      
  echo "Soubor s názvem - $userfile_name[0]<br /> 
        Soubor s názvem - $userfile_name[1]<br />  
        o velikosti $userfile_size[0]<strong>byl úspěšne zkopírován do cílového adresáře</strong>";  

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: