Autor Zpráva
Amalka
Profil *
Dobry den,
jsem v programovani amater, a proto se mi nedari vytvorit jednoduchy a hlavne funkcni formular na posilani mailu.
Musi obsahovat pouze dve pole:
1. mail
2. telefoni cislo
Podarilo se mi to udelat tak, aby se mail skutecne poslal. Bohuzel se mi ale po odeslani zobrazi na strankach prazdna stranka, pouze s textem, ze mail byl odeslan. Pro ilustraci odkaz: http://aaafinance.ru/pg-id-255.html

cely kod jsem proste opsala z teto stranky http://www.jakpsatweb.cz/formular-mail.html.
Vypada takto:
<FORM action=rekomendaciya.php>Ваш e-mail: <BR><INPUT name=mail_sender><BR>
<BR>Телефоный номер Вашего друга: <BR><INPUT name=phone_number><BR><INPUT type=submit value=Отправить></FORM>

php:
<?
require_once 'cfg/_all.php';
require_once "cfg/config.php";
require_once "cfg/php.php";
require('inc/php-captcha.inc.php');

if ( Mail("savaskan@aaafinance.ru", $subject, $phone_number, "From: " . $mail_sender) )
echo "your message has been sent";
else echo "attempt has failed"; ?>

Potrebovala bych navic, aby se automaticky vyplnoval predmet mailu. Ale neprisla jsem na to, jak se to dela.
Prosim, poradte!
keeehi
Profil
soubor: mail.php

<FORM action=mail.php  method="post">
Ваш e-mail: <BR><INPUT name=mail_sender><BR><BR>
Телефоный номер Вашего друга: <BR><INPUT name=phone_number><BR>
<INPUT name=odeslat type=submit value=Отправить>
</FORM>


<?php
if(!empty($_POST("odeslat")))
if ( Mail("savaskan@aaafinance.ru","Telefonní číslo ze stránky", "Telefonní číslo:"$_POST("phone_number"), "From: " . $_POST("mail_sender")) ) 
echo "your message has been sent"; 
else echo "attempt has failed";?>


A to je vše. Měl by stačit tento jeden soubor.

ale proč jsem píšete 2x? Jednou stačí.
Amalka
Profil *
Dobry den,
dekuji moc za kod. Hlasi mi to ale po odeslani chybu na druhem radku, presneji:
Parse error: parse error, unexpected '(', expecting ')' in /www/aaagrupp/www/htdocs/mail.php on line 2

Zkousela jsem si s tim trochu pohrat, ale ja to fakt nevyresim. Predem moc dekuji za typ!

ps:psala jsem sem dvakrat, protoze se toho na poprve nikdo moc nechytl....
keeehi
Profil
if(!empty($_POST("odeslat"))){
if ( Mail("savaskan@aaafinance.ru","Telefonní číslo ze stránky", "Telefonní číslo:"$_POST("phone_number"), "From: " . $_POST("mail_sender")) )
echo "your message has been sent";
else echo "attempt has failed";}

Nějak jsem zapomněl na závorky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0