Autor Zpráva
lola2
Profil
je to asi hlupá otázka ale sphp začínám dá se když anketu vložím pomocí <?php $id_ank = 1; include("./ank/index.php"); ?> abych ju umistnil nastřed? pomoci css mi to nejde prosim radu
AM_
Profil
pomoci css mi to nejde prosim radu
Pomocí PHP už to tuplem nepůjde, PHP pracuje pouze na straně serveru, budeš si muset dál hrád s html/css.
co takhle
<div style="text-align:center"><?php ... ?></div>
lola2
Profil
bohužel furt se to drží na pravém okraji
Nox
Profil
lola2
Musíš nám poslat to tvé html, jinak to nepůjde...co width: #px;margin: #px auto; ?
lola2
Profil
už se mi to povedlo <div align="center">
<?php $id_ank = 1; include("./ank/index.php"); ?>
</div>

etušim co bylo za problem ale de to

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: