« 1 2
Autor Zpráva
AM_
Profil
parse errory by si každý gramotný člověk mohl najít. Zřejmě je to tím, že řetězec dotazu z jedné strany zavíráš do " a z druhé do '
Daniel01
Profil
Tak mi to teda ukaž... Zavírám to správně... to ztučni. Díval jsi se do příspěvku #30?
tiso
Profil
Daniel01Zavírám to správně
Tak to teda ani náhodou... Zle to máš v [#24], [#26] [#28] i [#30], predtým to bolo správne.
Niečo o úvodzovkách som kedysi napísal: http://tiso.wz.cz/articles/uvodzovky.php
AM_
Profil
ano, v příspěvku č.24 jsi to tam z nějakého důvodu zkonil, to už je docela umění ja ti jedny chyby opravuju a ty tam mezitím tvoříš nové :)
Daniel01
Profil
Jediné uvozovky, co jsem měl špatně byly na začátku a na konci mysql_query('..."). Toho jsem si všiml a v příspěvku #30 jsem to opravil. Další špatné uvozovky v té směsici opravdu najít nemohu... Pokud to tedy vidíte, tak mi pomožte :)
AM_
Profil
Daniel01
ano, to jsou ony.
Daniel01
Profil
ALE TY UŽ JSEM OPRAVIL...!!! Prosím vás, můžete číst pozorně? V příspěvku #30 je mám správně a tudíž je mám správně i v mém PHP kodu na serveru. Ale pořád píše chybu: Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/free/hu.cz/n/note/root/www/messages.php on line 118
Kajman_
Profil *
Máte je blbě. Tady asi vysvětlování nepomůže.

mysql_query("DELETE FROM `messages` WHERE `id` IN ('" . implode("', '", $id_delete) . "')");
Daniel01
Profil
Kajman_
díky ti a věčnou slávu... já psal
mysql_query('...');
myslel jsem, že je to šumák, jestli tam jsou uvozovky a nebo apostrofy... dík :-)

EDIT: ještě vidím, že jsem měl špatně uvozovky u implode... njn, tenhle dotaz jste už mohli poslat v příspěvku #31
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: