Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tata Profil |
#1 · Zasláno: 9. 6. 2009, 15:32:14 · Upravil/a: Tata
Mám stránku založenú na CMSimple. Používam na nej plugin, ktorý je volaný priamo do templatu stránky. Plugin zobrazuje výstup z vlastného skriptu (je to zoznam označených stránok).
Potrebujem, aby sa tento skript vykonával denne iba v stanovenom časovom rozmedzí. Napr. od 10:00 do 14:00. V template je definované: $time = date($tx['today']['timeformat']); $tx['today']['timeformat'] - je definované v config.php v rámci prpostredia CMSimple ďalej je v template volačka <?php echo previewnavigation();?> pre funkciu pluginu previenavigator. Ak by som dal celú volačku napr. do <div style="display:<?php echo $display;?>"><?php echo previewnavigation();?></div> malo by to fungovať tak, že ak by bol $time<10:00 || $time>14:00, $display by bolo "none", inak $display="inherit" alebo iba "". Resp. bz sa nepoužil kompletný style. V PHP som dost lama a neviem správne tú podmienku zostaviť. Poradí mi niekto? Potrebujem to na http://www.ukastelana.eu - DNEŠNÁ PONUKA |
||
Tata Profil |
#2 · Zasláno: 9. 6. 2009, 15:37:02
„Resp. by sa nepoužil kompletný style.“
Prípadne by sa ako premenná definoval celý "style" a ten by sa podľa podmienky použil alebo nepoužil. |
||
fajzen Profil |
#3 · Zasláno: 9. 6. 2009, 18:13:08 · Upravil/a: fajzen
lepšie ako ten div skrývať by možno bolo vôbec ho tam nedávať
$hodina= date("H"); if($hodina >= 10 && $hodina < 14) echo '<div>' . previewnavigation() . '</div>'; |
||
Tata Profil |
#4 · Zasláno: 9. 6. 2009, 18:39:01
Super!!! Vďaka.
Rozšíril som to ešte takto: $hodina = date("H:i"); if($hodina >= "18:30" && $hodina < "18:35") //testovaci interval echo '<div>' . previewnavigation() . '</div>'; |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0