Autor Zpráva
ge0rge
Profil *
Existuje způsob jak pres php bezici normalne na web serveru zjistit alespon prihlasovaci jmeno uzivatele (to pod kterym se on sam prihlasil na svem pocitaci) ?

pomoci LDAP mohu uzivatele overit skrze active directory, tak daleko vsak zajit nechci ... zajima me jen to uzivatelske jmeno aktualne prihlaseneho...

Bez nejake spoluprace s nedokumentovanou featurkou MSIE to asi nepujde ze ? ... Nemate s tim zkusenost ?
ninja
Profil
Pevne verim ze takove veci nejdou uz ani pres IE.
DJ Miky
Profil
Jde to přes IE + VBScript, ale musíte to při vstupu na stránku povolit:
http://www.codeproject.com/KB/vbscript/userinfo.aspx

A musíte mít v IE nastavenonu určitou úroveň zabezpečení.
vynalezce
Profil
nevim, jestli kdyz to uzivatel uvidi okamzite neutece k cemu to vlastne potrebujes?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: