Autor Zpráva
krteczek
Profil
Přemýšlel jsem jak nemít na wz "nějakou" stránku na které bude jen vstupte, a zároven ukazovat jejich banner opravdu jen na index.php ale ne už index.php?neco.... tak tady je ten skriptík...:-)

//jen si upravte ty předávané proměnné podle vašich redakčních systémů, možná by stačlio jen if(!isset($_REQUEST))...
if((empty($_REQUEST['clanek']))and (empty($_REQUEST['naz'])))
{
//zobrazíme reklamu
?>
<!--WZ-REKLAMA-1.0IZ-->tady je ten kod te jejich šílené reklamy
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->
<?php
}
?>

krteczek
Romanticka
Profil
A co s tim?
WertriK
Profil *
Právě že nic...
To je jen návod, pro ty kteří hostují na wz or na jiných webech kde je reklama na úvodní site...
HubiPe
Profil *
Není to obcházení podmínek?
WertriK
Profil *
Ne, kdyz zatrhnes ze chces reklamu na uvodni strance...
unknown
Profil *
2. možnost, jak to udělat:

if((empty($_REQUEST['stranka']))
include '/start/index.php';

else

include $_REQUEST['stranka']. '.php';


s tím že jsem si nastavil že 1. stránka s reklamou není include http://mujnazev.wz.cz/index.php ale http://mujnazev.wz.cz/start/index.php.
unknown
Profil *
to neni okdaz ale příklad
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0