« 1 2
Autor Zpráva
AM_
Profil
v odkazu ho nedefinuješ, je tam napevno... proč to vlastně chceš dělit do víc adresářů? můžeš v odkaze udělat něco jako ?section=adresar&page=soubor, pokud trváš na tom, že soubory budou v různých adresářích.
Svitko
Profil *
Cez to section mi to nejde ale si som to spravil zle, ale mas pravdu nepotrebujem to v tom odkaze. Ved ked budem chciet spravit napr galeriu tak spravim na web zlozku galeria a tam dam index.php a idem odznova :)
Svitko
Profil *
Teraz som si az vsimol ze ked dam prec require_once tak sa mi nezobrazuje title.
Alastor_Kopal
Profil
Já nevím ale mám dojem že když to dáš celý do php-echo tak by to mohlo jít

<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<?php echo"
  <title>Moje stránka - $popispodstranky </title>
  </head>
  <body> ";
$page=$_GET['page']; if (!$page) {$page='uvod';} switch ($page) 
{ 
case 'uvod': 
$title="uvod";
include 'uvod.html'; 
break;
case 's1':
$title="stranka1";
 include 's1.html'; 
break;
case 'stranka2': 
$title="stranka2";
include 's2.html'; 
break;
}
?>
<br />
<a href="index.php?page=s1">stranka1</a>
  </body>
</html>
Svitko
Profil *
Alastor_Kopal

Tak toto nejde vobec.
AM_
Profil
Svitko
Teraz som si az vsimol ze ked dam prec require_once tak sa mi nezobrazuje title.
jo, teď na to koukám, to řešení má zásadní logický nedostatek - ten title nemůžeš nastavovat ve vkládaném souboru, pokud stránku sestavuješ tímto jednoduchým způsobem (šlo by to se šablonami ale to je trochu jako s dělem na komára), takže se vrať k tomu, co jsem psal já ;)

Alastor_Kopal
kde bereš prosímtě proměnnou $popispodstranky? to je to co se tu celou dobu řeší, jak nastavit titulek stránky, to ty úplně vynecháš a tvrdíš, že když se dá kus HTML kódu do echo (k čemuž není jediný důvod), tak se tím cosi vyřeší...
Svitko
Profil *
AM_

Asi mas pravdu a vedel by si mi este aspon do toho tvojho spravit tiez to aby ked zadas nieco co nie je aby sa zobrazil ten 404.html???
AM_
Profil
 switch ($page) 
{ 
case 'uvod': 
  $title='uvod';
  $include='uvod.html';
  break;
case 's1': 
  $title='stranka1';
  $include='s1.html';
  break;
default:
  $title='404';
  $include='404.html';
  header('HTTP/1.0 404 not found');
  break;
}
Svitko
Profil *
Vdaka :)
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: