Autor Zpráva
jardos
Profil *
pokusam sa o vytvorenie galerie obrazkov ... nasiel som si vsetky mozne navody ako na to ale bojujem s tym ze tento script
<?
header ("Content-Type:image/jpeg");
$obr=ImageCreateFromJPEG("pokus.jpg");
ImageJPEG($obr);
ImageDestroy($obr);
?>

namiesto zobrazenia obrazka zobrazi text

╪ рJFIF ■>CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality █C    $.' ",#(7),01444'9=82<.342 █C  2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222 └X " ─ ─╡}!1AQa"q2БСб#B▒┴R╤Ё$3brВ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzГДЕЖЗИЙКТУФХЦЧШЩЪвгд ежзийк▓│┤╡╢╖╕╣║┬├─┼╞╟╚╔╩╥╙╘╒╓╫╪┘┌стуфхцчшщъёЄєЇїЎў°∙&middot; ─ ─╡w!1AQaq"2БBСб▒┴ #3RЁbr╤ $4с%ё&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzВГДЕЖЗИЙКТУФХЦЧШЩ Ъвгдежзийк▓│┤╡╢╖╕╣║┬├─┼╞╟╚╔╩╥╙╘╒╓╫╪┘┌туфхцчшщъЄєЇїЎў°∙&middot; ┌ ?шhвКє╧╟┬К(аК(аК(аК(аК(аК(аК(аК(аК(а

niekde na nete som nasiel ze ak to je pod win treba to zobrazovat binarne ale neviem presne kde to uz bolo a ako sa to robi tak dakujem za kazdu radu .. :)
Anonymní
Profil *
<?
Header("Content-type: image/png");
$image=imagecreatefrompng("obrazek.png"); // načtu do proměnné obrázek
ImagePNG($image);
ImageDestroy($image);
?>
jardos
Profil *
a ked chcem aby tam ludia nahravali jpgcka . tak nemozem pouzit predsa png .. aaaa ani to nefunguje ... kuuurnik
sapp
Profil *
Mám to stejné jako ty. Změň akorád toto "ImagePNG($image); " Mě to tak funguje.
Nevím ale proč.
jardos
Profil *
nepomohlo .. dokonca som skusil vytvorit vlastny obrazok ...

function ErrorImage($string)
{
header ("Content-type: image/png");
$im = imagecreate (300, 50);
$background_color = imagecolorallocate ($im, 200, 200, 200);
$text_color = imagecolorallocate ($im, 233, 14, 91);
imagestring ($im, 5, 5, 5, "ERROR: ".$string, $text_color);
imagePNG ($im);
exit();
}

ErrorImage("funguj");

a vysledok ...

‰PNG  IHDR,2ÜtiPLTE&Egrave;&Egrave;&Egrave;é[öI8&cent;IDAT8?c`dö&I uml;?&yuml;&Oslash;Ô300>&ntilde;˜q)cc&aelig;mKKl``6 ¨&igrave;0\NQÖ&AElig;&Agrave;&Igrave;&]&eth;ë0;N&middot;=&thorn;&ugra ve;çp=?H&Ugrave;&Igrave;&frac34;&Atilde;x,}&oslash;áp &yuml;1i&THORN;|&Ecirc; gNc™†_™d&Iuml;ád°2ž&oslash;”?&egrave;fk&THORN;†tœ&Ecirc;&Oslash;? ó&para;&Ugrave;$ö303&THORN;&aelig;&ugrave;c?ŒKÔLÁ&Oslash;&AElig;@@ üa°#F&Ugrave;(&pound;` (K&otilde;+1C&Ucirc;&frac12;fIEND&reg;B`‚
jardos
Profil *
ja som uz zuuuuufalyyyyyyyyy
Leo
Profil
Vypada to na problemy s hlavickou. Zkuste si ten vysledek ulozit do souboru a otevrit ho v necem jinem nez v prohlizeci. A za druhe a naopak - zkuste vzit nejaky klasicky jpg, ten binarne nacist a poslat s toutez hlavickou do prohlizece. Leo
jardos
Profil *
ak som z daneho scriptu odstranil vsetok html kod ... tak mi zobrazil stranku kde mal bzt obrazok a zdrojak nasledovny ...

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<!-- saved from url=(0025)http://www.6k.sk/picture/ -->
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1256">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2668" name=GENERATOR></HEAD>
<BODY><IMG src="picture-_files/picture.jpg"></BODY></HTML>

odkial vzal tu adresu src=" ... netusil lebo som nikde nezadaval meno suuboru ...

LEO:: niak tomu s tym binarnym nacitanim nerozumiem ... je o tom niekde viac na nete ... niaky link keby ste mi posllai bol by som rad ....

vsetko si to mozete pozriet na www.6k.sk/picture
HubiPe
Profil *
Tak problém je v tom, že před vygenerováním obrázku máš před i za obrázkem standardní HTML hlavičky!

Pokud chceš udělat galerii, musíš si udělat stránku jakoumáš teď, akorát že budeš skript generující obrázky volat.

Udělej soubor např. image.php:

<?
header ("Content-Type:image/jpeg");
$obr=ImageCreateFromJPEG("pokus.jpg");
ImageJPEG($obr);
ImageDestroy($obr);
?>


A pak si kdekoliv na stránkách volej:

<img src="./image.php">


V případě, že chceš například v jednom skriptu generovat i více obrázků, pak můžeš v parametru src dodávat i GET parametry:


<img src="./image.php?id=7&width=60&height=40">


Pokud nepude ani toto, napiš na mejl, nebo ICQ.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.