Autor Zpráva
slovakCZ
Profil
Dobry den, mam problem s "Zend optimizer".

stahl jsem si z internetu jeden skript, ktery jej vyzaduje, tak jsem si optimizer nainstaloval na localhost (pozivam XAMPP v2.5).
Pri instalaci Optimizeru sjem zadal cestu k php.ini "C:/www/php" a cestu k Apache 2.x servru "C:/www/apache". Vse souhlasi, takto to mam opravdu nainstalovane, ale po spusteni skriptu se mi porad objevuje hlaska, ze optimizer nemam nainstalovan... pritom kdyz jsem koukal do "phpinfo()" tak mi to dole v paticce vypsalo:
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies
with Zend Extension Manager v1.2.0, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies
with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies

coz tam drive nebylo, takze se to nejspise nainstalovalo spravne... nevite nekdo v cem muze byt problem???
nahral jsem to i na free hosting a presne tuto chybu mi to vypisuje, viz:
antis. hostuj u .cz/test/

a cely skript si muzete stahnout zde:
antis. hostuj u .cz/test/generator.zip

predem dekuji za vase rady
slovakCZ
Profil
aha, tak koukam a balicek xampp jiz defaultne obsahuje Zend Optimizer... tak mi tedy nejde do hlavy, proc to ale nefunguje =o/
slovakCZ
Profil
aha, tak po instalaci v php.ini je defaultne nastaveno:
zend_optimizer.enable_loader = 0
....
nulu jsem tedy zmenil na jednicku a uz vse funguje :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: