Autor Zpráva
jiřík55
Profil *
Potřebuji jednu primitivní věc...

odesílám ve formulář přes asp data a jen potřebuji po odeslání vypsat "Data odeslány".

Může mi prosím někdo pomoci?

Díky moc..
Alphard
Profil
ASP neumím, ale mělo by to být stejné jako všude jinde.
Odesílací funkce zřejmě vrátí true nebo false v závislosti na tom, jestli bylo odeslání úspěšné. Pokud bylo, vypíšete zprávu.
Pokud ASP umíte aspoň trochu, něměl by to být problém; nebo sem dejte kus kódu, třeba to půjde odvodit.
jiřík55
Profil *
tohle vrací sever:

response.redirect "http://www.mojedomena.cz/index.asp?action=true"

dá se to nějak napsat na základě té proměnné true?
Jack Finger
Profil
jiřík55
1. když už, tak "data odeslána" - shoda přísudku s podmětem, střední rod množného čísla
2. jestli umíš číst, o čemž nepochybuji, pohybuješ se v sekci PHP. Má s tím něco společného ASP?
jiřík55
Profil *
Jack: nevidím sekci asp.. php je hodně podobné asp..
jiřík55
Profil *
jask: svým příspěvkem jsi mi moc pomohl, díky
AM_
Profil
php je hodně podobné asp..
asi jako Čína Americe...
<?php if (isset($_POST['nazev_jednoho_z_poli'])){
  echo 'data odeslána';
} ?>

takhle je to v PHP, pokud je mu ASP skutečně tak podobné, jistě si to do něj snadno převedeš.
ASP jsem v životě neviděl (maximálně ASP.NET, ale to už není jazyk, tam se server-side skripty píší v některém z jazyků implementovaných v .NET (C#, VB... )
Yur4Y
Profil
Z adresy index.asp?action=true môžete hodnotu premennej action vytiahnuť z Request.queryString("action").
Alphard
Profil
Jack Finger:
pohybuješ se v sekci PHP. Má s tím něco společného ASP?
Sekce nemá v popisku ASP, protože je zde minimum dotazů na věci v něm napsané. Nicméně já tuto sekci považuji za bližší než třeba Nezařaditelné dotazy a budu to tady tolerovat. V nadpise je jasně napsané, že se dotaz týká ASP, koho to nezajímá, nemusí do toho vlákna vůbec chodit
Chamurappi
Profil
Reaguji na AM_:
ale to už není jazyk, tam se server-side skripty píší v některém z jazyků implementovaných v .NET
ASP také není jazyk, ASP skripty se píší v některém ze skriptovacích jazyků nainstalovaných v systému, takže obvykle buď ve VBScriptu (ten je bohužel výchozí), nebo v JavaScriptu. Jdou prý ale doinstalovat i další jazyky, třeba Perl.


Reaguji na Jacka Fingera:
Já se také občas pohybuji v sekci PHP, přestože s ní nemám nic společného :-)
Jack Finger
Profil
Sekce nemá v popisku ASP, protože je zde minimum dotazů na věci v něm napsané. Nicméně já tuto sekci považuji za bližší než třeba Nezařaditelné dotazy a budu to tady tolerovat. V nadpise je jasně napsané, že se dotaz týká ASP, koho to nezajímá, nemusí do toho vlákna vůbec chodit
Ok, tedy se omlouvám.
jiřík55
Profil *
díky uživateli Yur4Y.

Jeho řešení funguje.

Díky všem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0