Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kumar listr Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 6. 2009, 09:13:07
Mám kus html kodu s vloženými php proměnými:
<select name="PredmetVzkazu"><option value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?>" ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?></option><option value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?>" ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?></option></select> a já bych to potřeboval převíst tak aby to bylo celí php kod jako : echo "<select name="PredmetVzkazu"><option value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?>" ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?></option><option value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?>" ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?></option></select>"; jenomže takhle mi to tam hazí chybu nejspíš to bude těma " ale já nevím jak je mám zapsat správně. |
||
fuckin Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 6. 2009, 09:21:04
nemuzes pouzivat " kdyz tam mas znaky jako treba /, bys to musel escapnout. Pouzij ' misto ". Pred php tagy to vzdy uzavri a po nem to zas otevri atd.,nikdy php kod nedavej do techto uvozovek.
|
||
kumar listr Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 6. 2009, 09:23:45
no a nemuhl by mi to někdo ukázat v praxi??? prosímm
|
||
nightfish Profil |
#4 · Zasláno: 21. 6. 2009, 09:28:24
<select name="PredmetVzkazu"> <option value="<?php echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?>"><?php echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?></option> <option value="<?php echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?>"><?php echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?></option> </select> |
||
kumar listr Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 6. 2009, 09:32:58
[#4]
No thle to mám tys to akorát dal na nový řádky. já to potřebuju aby to bylo celý v php ne jen ty datumy |
||
Nox Profil |
#6 · Zasláno: 21. 6. 2009, 09:44:47
kumar listr
1. K čemu ti to je? 2. Proč tam nepošleš value="1" a 2 a pak to nepřeložíš až v tom skriptu? |
||
Radek9 Profil |
#7 · Zasláno: 21. 6. 2009, 10:19:26
<?php echo ' <select name="PredmetVzkazu"> <option value="'.date("j.n. Y", strtotime("+2 day")).'">'.date("j.n. Y", strtotime("+2 day")).'</option> <option value="'.date("j.n. Y", strtotime("+1 day")).'">'.date("j.n. Y", strtotime("+1 day")).'</option> </select> '; ?> |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0