Autor Zpráva
kumar listr
Profil *
Mám kus html kodu s vloženými php proměnými:
<select name="PredmetVzkazu"><option  value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?>"  ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?></option><option  value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?>"  ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?></option></select>


a já bych to potřeboval převíst tak aby to bylo celí php kod jako :
echo "<select name="PredmetVzkazu"><option  value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?>"  ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?></option><option  value="<?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?>"  ><?echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?></option></select>";

jenomže takhle mi to tam hazí chybu nejspíš to bude těma " ale já nevím jak je mám zapsat správně.
fuckin
Profil *
nemuzes pouzivat " kdyz tam mas znaky jako treba /, bys to musel escapnout. Pouzij ' misto ". Pred php tagy to vzdy uzavri a po nem to zas otevri atd.,nikdy php kod nedavej do techto uvozovek.
kumar listr
Profil *
no a nemuhl by mi to někdo ukázat v praxi??? prosímm
nightfish
Profil
<select name="PredmetVzkazu">
  <option value="<?php echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?>"><?php echo date("j.n. Y", strtotime("+2 day"));?></option>
  <option value="<?php echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?>"><?php echo date("j.n. Y", strtotime("+1 day"));?></option>
</select>
kumar listr
Profil *
[#4]
No thle to mám tys to akorát dal na nový řádky. já to potřebuju aby to bylo celý v php ne jen ty datumy
Nox
Profil
kumar listr
1. K čemu ti to je?
2. Proč tam nepošleš value="1" a 2 a pak to nepřeložíš až v tom skriptu?
Radek9
Profil
<?php
echo '
<select name="PredmetVzkazu">
  <option value="'.date("j.n. Y", strtotime("+2 day")).'">'.date("j.n. Y", strtotime("+2 day")).'</option>
  <option value="'.date("j.n. Y", strtotime("+1 day")).'">'.date("j.n. Y", strtotime("+1 day")).'</option>
</select>
'; 
?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0