Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kumar listr Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 6. 2009, 10:27:02
mám dvě složky administrace a inc (tyhle ty složky jsou na stejnej úrovni) a teď potřebuju aby se mi pomoci příkazu
include vložil obsah souboru který je ve složce inc do souboru který je ve složce admin. nevím jak to mám udělat zkoušel sem: include "../inc/data.inc"; ale to nejde a neím proč |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 21. 6. 2009, 10:30:07
kumar listr
„ale to nejde a neím proč“ asi je to rozbité. Include a vkládání z jiných úrovní aresářové struktury funguje, není problém třeba v názvu souboru, příponě..? |
||
Alphard Profil |
#3 · Zasláno: 21. 6. 2009, 10:36:54
Nemáte tam třeba více vnořených include a rodičovský soubor, třeba nějaký index, na úrovni adresářů administrace a inc? Cesta by se vztahovala právě k tomuto souboru.
|
||
kumar listr Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 6. 2009, 11:10:59
když to vložím bez teček tak se tam hodí takhle...
Warning: include(inc/rozpisy.inc) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/hu.cz/k/keygame/root/wc-radio/html/admin/admin2.php on line 26 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'inc/rozpisy.inc' for inclusion (include_path='/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:.') in /home/free/hu.cz/k/keygame/root/wc-radio/html/admin/admin2.php on line 26 |
||
fuckin Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 6. 2009, 11:33:41
include "/inc/data.inc"; |
||
kumar listr Profil * |
#6 · Zasláno: 21. 6. 2009, 12:17:03
taky to nejde píše to:
Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/inc/rozpisy.inc) is not within the allowed path(s): (.:/home/ic/:/home/free/:/disk1/home/ic/:/disk1/home/free/:/tmp:/usr/share/php/:/usr/share/fpdf/:/usr/share/fonts/:/usr/share/php/jpgraph/:/usr/share/php/:/var/lib/php5) in /home/free/hu.cz/k/keygame/root/wc-radio/html/admin/admin2.php on line 26 Warning: include(/inc/rozpisy.inc) [function.include]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/free/hu.cz/k/keygame/root/wc-radio/html/admin/admin2.php on line 26 Warning: include() [function.include]: Failed opening '/inc/rozpisy.inc' for inclusion (include_path='/usr/share/php/smarty/libs:/usr/share/fpdf:/usr/share/php/:.') in /home/free/hu.cz/k/keygame/root/wc-radio/html/admin/admin2.php on line 26 |
||
fuckin Profil * |
#7 · Zasláno: 21. 6. 2009, 12:24:00
tyhle ty složky jsou na stejnej úrovni
Na jake urovni ?? je to v rootu nebo kde ? include "/wc-radio/html/inc/data.inc nebo include "/html/inc/data.inc zalezi na te urovni... |
||
Mastodont Profil |
#8 · Zasláno: 21. 6. 2009, 12:31:54
fuckin
include "/inc/data.inc"; Ty někde používáš cesty vycházející z rootu serveru? Nebo jak jsi na tohle přišel? |
||
fuckin Profil * |
#9 · Zasláno: 21. 6. 2009, 12:44:22
Mastodont
Pravda, ty vrchni includy maji byt bez prvniho lomitka. |
||
kumar listr Profil * |
#10 · Zasláno: 21. 6. 2009, 12:51:58
nevím už nic nefunguje zkoušel sem i
$file="http://wc-radio.keygame.eu/html/inc/rozpisy.inc"; $content=file_get_contents("$file",FALSE); echo $content; ale stejně to hodí chybu: Warning: file_get_contents(http://wc-radio.keygame.eu/html/inc/rozpisy.inc) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/free/hu.cz/k/keygame/root/wc-radio/html/admin/admin2.php on line 27 jo a jinak já mám zaplacenou doménu a dns mám nastavený na ic.cz. a když si chci udělat subdomenu tak musím v rootu udělat složku a do té to dávám. |
||
fuckin Profil * |
#11 · Zasláno: 21. 6. 2009, 13:15:50
napis presnou strukturu slozek, zacni z rootu daneho webu
|
||
kumar listr Profil * |
#12 · Zasláno: 21. 6. 2009, 13:20:06
no v rootu mám:
wc-radio a www ve wc-radio je admin a inc |
||
AM_ Profil |
#13 · Zasláno: 21. 6. 2009, 21:17:56
ten soubor tam zjevně neni, když to píše že tam neni. Nemáš třeba chybu ve velikosti písmen?
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0