Autor Zpráva
weasley
Profil *
Zdravim mám jeden problém tvořím moje osobní stránky kde bohužel se mi vyskytl problém s incude v php ( místo rámce) .
Muj web je : www.maroni.ic.cz - tam si mužete prohlédnou co mi to píše .

kód menu + obsah include :


<div id="TopPart">
					    <div id="Head">
						</div>
					</div>
					
				<div id="Shadow">
					<div id="CentralPart">
                       	 	<div id="Menu">
							<a href="?page=novinky"><span>Novinky</span></a>
							<a href="?page=nabidka"><span>Nabídka</span></a>
							<a href="?page=reference"><span>Reference</span></a>
							<a href="?page=redakce"><span>Redakce</span></a>
							<a href="?page=spoluprace"><span>Spolupráce</span></a>
							<a href="?page=vyhody"><span>Výhody u nás</span></a>
							</div>
						
					    <div id="LeftPart">
									
	                        <div id="Page" style="width: 450; height: 601">
<?php
    $page=$_GET["page"];
    $dir="url/";
    $uvodni="novinky.php";
   if ($page) {
    if (file_exists($dir.$page.".php"))
        include($dir.$page.".php");
        else { include $dir."404.php"; }
    }
    else {                            
    include  ($dir.$uvodni);
   }
?>


	                        </div>



Jestli byste věděli kde je chyba prosím o opravení a napsání na toto forum + kdybyste byli hodní tak i vysvětlení. Děkuji
tiso
Profil
Súbor http://www.maroni.ic.cz/url/novinky.php neexistuje...
weasley
Profil *
no to vim ale mam na include nastavene 404.php kdyby neexistoval ten http://www.maroni.ic.cz/url/novinky.php a ten 404.php mam udělaný .
weasley
Profil *
tiso
404.php mam nastavene na http://www.maroni.ic.cz/page/404.php takže by to mělo jit ,ale nejde .
Mastodont
Profil
include $dir."404.php";

To je ale http://www.maroni.ic.cz/url/404.php
tiso
Profil
weasley - nemáš:
1. keď už, tak v kóde máš cestu na http://www.maroni.ic.cz/url/404.php
2. stránka 404 sa nastavuje inak - v súbore .htaccess
weasley
Profil *
no tak pokusil sem se složku přepsat na url misto page a nejde to pořád .
weasley
Profil *
<b>tiso</b>

jo tak už to mam měl si pravdu nastavil sem to už mi to jde teď jen vyladit par maličkosti a je to .

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0